Region

Premijerka Srbije izviždana na ceremoniji povodom Dana državnosti

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić danas je na centralnoj ceremoniji obilježavanja Dana državnosti u Orašcu izviždana uz povike “Izdaja” i “Izdali ste Kosovo”.

Dok je Brnabić držala govor ispred spomenika voždu Karađorđu neki od okupljenih pevali su „Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena“, prenijeli su mediji.

Zvižduci su se čuli i na pominjanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića tokom govora premijerke, kao i dok ga je u govoru spomenula i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Prvi zvižduci čuli su se pošto je premijerku i predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović voditeljka programa pozvala da polože vijenac na spomenik.

Brnabić je, pošto su joj zviždali dok je držala govor, rekla da danas kada treba da se slave preci i da se pokaže jedinstvo u borbi za bolju budućnost postoje ljudi koji su došli da zvižde.

“Ali neka je to tim ljudima na čast. Mi ćemo se boriti i ja mogu da vam garantujem – što ste vi glasniji to ćemo se mi boriti jače“, istakla je Brnabić.

Ona je rekla da vidi koga predstavljaju i da vidi zastave koje nose i poručila im da „fašizam u Srbiji nikada neće pobijediti“.

“Mnogo je Srbija propatila zbog fašizma, nećemo ovo tolerisati, ali molim vas još jednom ispoštujte pretke i državu Srbiju“, kazala je Brnabić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Thor
Gost
Thor

E na sto spade nekad ponosna i dostojanstvena drzava Srbija koja toliko propati kroz vjekove, i to od ruke svoje brace, zasto padose preci i zasto zivote dadose da ih vode nesposobni politicari kojima je u srcu da se napuni dzep a ne dobrobit i prosperitet svog naroda. No neka, sva postast dodje i prodje, vrijeme je najjace reseto, i… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Ne samo Srbija

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Gluposti

Zoran
Gost
Zoran

Koga predstavlja ova fikus premijerka srbije.

skejsis
Gost
skejsis

nije ovo premijerka no premijer

komso
Gost
komso

ona dobro li….

Send this to a friend