Region Pao vođa Zvezdinih navijača

Pretvarao se da je građevinac, vozio 170 kilograma droge

Jedan od vođa navijača Crvene Zvezde Dragan Pavlović (43) uhapšen je u društvu Hrvata i bivšeg vođe navijačke grupe Bed Blu Bojs (BBB) iz Hrvatske Gorana Hajdukovića Čupka (44) dok su kombijem prevozili 169,22 kilograma marihuane.

Oni su uhapšeni na naplatnoj rampi u Karlovcima u Hrvatskoj, a Karlovačko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv njih dvojice.

Kako su prenijeli hrvatski mediji, Pavlović i Hajduković su uhapšeni su 17. aprila u popodnevnim satima u velikoj policijskoj akciji.

Pavlović i njegov kolega iz Hrvatske bili su maskirani u građevinske radnike, pretvarajući se da u kombiju prevoze građevinski materijal.

Ipak, njih dvojica su policiji djelovali sumnjivo, te je pretresom kombije u poliesterskim vrećama i paketima građevinskog stiropora pronađeno čak 169,22 kilograma sakrivene marihuane i 0,05 grama kokaina.

Takođe, pronađena su i dva pištolja i 53 komada municije koja pripadaju Čupku, te se samo njemu na teret stavlja nedozvoljeno nošenje oružja.

Goran Hajduković Čupko (44), nekadašnji vođa navijačke grupe Bed Blu Bojs, kontroverzna je ličnost u hrvatskoj javnosti i stari znalac kako hrvatske tako i evropskih policija. Više puta je zbog raznih krivičnih djela bježao iz Hrvatske u evropske države.

Međutim, posebnu pažnju javnosti izazvalo je njegovo hapšenje iz 2008. na granici Austrije i Njemačke, kada je pokušao da pređe granicu skrivajući se od policija raznih država. Uhvaćen je sa dokumentima na ime Matko Štambuk, ali su carinici osujetili njegov plan kada su shvatili da je riječ o falsifikovanim dokumentima.

Dani u pritvoru su prolazili a Čupko nije želio da policiji otkrije svoj pravi identitet.

Otežavalo je i to što su jagodice na njegovim prstima bile spržene, upravo kako ne bi mogao biti identifikovan na osnovu otiska prsta.

Da je riječ o hrvatskom bjeguncu i izuzetno problematičnoj osobi ustanovili su tek kada su pronašli pisma na hrvatskom jeziku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kodaočimagledam
Gost
Kodaočimagledam

Kladim se da su se ove pameti babine branile da im je za lične potrebe.

popaj
Gost
popaj

Čim ih vidiš, znaš da su građevinci.

awetinja
Gost
awetinja

Dobro su se prerusili, jos samo da su znali da policija ima uvid u njihov dosije, dje bi im kraj bio.

Hermes Tris...
Gost
Hermes Tris...

Sto su ti ljuti rivali….

Send this to a friend