Region

Rama: Ja nisam Hašim Tači

Rama, foto: Twitter

Albanski premijer Edi Rama, koga je Aljbin Kurti nedavno optužio da nije želio da organizuju zajednički sastanak sa ciljem borbe protiv korona virusa, poručio je da smatra da bi to bio samo propagandni skup bez rezultata.

Edi Rama je rekao da je sastanak na kojem je, prema Kurtijevom predlogu, trebalo da učestvuju Iljir Meta, Hašim Tači, Vjosa Osmani i Gramoz Ruči, smatrao nerazumnim, prenosi prištinski portal Telegrafi.

“Ne znam za vas, ali za mene je to bila misija u kojoj nisam smatrao razumnim da učestvujem”, rekao je Rama i dodao da na Kosovu ima i drugih problema osim koronavirusa.

Na pitanje novinara da li je istina da “ko ima problem sa Hašimom Tačijem, ima problem i s njim”, Rama je odgovorio da on nije Tači.

“Nisam imao problema sa Isom Mustafom. Priča s Ramušom je poznata, ona je skandalozna i nema nikakve veze sa Hašimom Tačijem”, navodi on.

“Ja nisam Hašim Tači. U međuvremenu, nisam imao nekih posebnih problema sa Aljbinom Kurtijem. Rekli smo šta smo morali da kažemo, ali nismo imali konkretnih problema”, rekao je Rama.

On je naglasio da je sudski proces koji je pokrenuo protiv Haradinaja u toku i da se neće povući sa suđenja, prenosi Kosovo onlajn.

Send this to a friend