Region

Ruska mafija ubila srpske radnike pa ih zabetonirala u temelje hotela

Ruski državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu o nestanku grupe srpskih radnika nakon saznanja da se tijela radnika nalaze zalivena cementom u temeljima ekskluzivnog hotela.

Srpski radnici nestali su 2013. u crnomorskom gradu Anapi, a njihova sudbina je još obavijena tajnom. Vjeruje se da su srpski radnici koji su gradili zgradu lokalnog suda po nalogu ruskog tajkuna, i to navodno besplatno, ubijeni, a onda i zabetonirani u temelje ekskluzivnog ljetovališta sjeverno od Sočija na obali Crnog mora.

Srpski mediji, pozivajući se na ruske, pišu da se od istrage odustalo jer bi se, da bi se došlo do tijela radnika, morao srušiti kompletan kompleks zgrada, od čega se odustalo.

Što se zaista dogodilo tako i dalje ostaje misterija.

Posljednje informacije o radnicima iz 2013. uglavnom se odnose na njihovu pobunu protiv člana ruske mafije. Naime, ruski tajkun i bivši zastupnik skupštine krasnodarske oblasti Sergej Zirinov naredio je Srbima da dok grade njegov kompleks hotela i jahting klub besplatno sagrade i zgradu regionalnog suda.

Nakon što su se pobunili, nestali su.

Poslije toga, Zirinov je 2013. uhvaćen godine za pokušaj ubistva. Kasnije je optužnica promijenjena i Zirinov je optužen za razbojništvo i za ubistvo više osoba. Osuđen je na 22 godine.

28 Komentara na "Ruska mafija ubila srpske radnike pa ih zabetonirala u temelje hotela"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend