Region

Server: Milošević je veći neprijatelj Srbije od Klintona i Olbrajt

Daniel Serwer

Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da Srbija postane evropska demokratija, izjavio ja za Danas Danijel Server, profesor vašingtonskog univerziteta Džon Hopkins.

On je tako prokomentarisao tvrdnju ministra spoljnih poslova Srbije Ivice Dačića da srpski narod neće imati veće neprijatelje od bivšeg predsjednika SAD Bila Klintona i bivše američke državne sekretarke Medlin Olbrajt.

Povodom Dačićeve konstatacije da Server, koji ga je kritikovao zbog najave da će pozvati Srbe u Americi da glasaju za republikanca Donalda Trampa na predsjedničkim izborima, “želi da pravo koje uživaju Albanci u SAD suspenduje Srbima koji tamo žive”, Server kaže da “Dačić očajnički želi da prikrije svoju sopstvenu grešku koju je napravio nagovjestivši da će se srpska vlada umiješati u američke izbore u korist Trampa”.

Server je nedavno rekao da nije mudra odluka Dačića da na narednim izborima u SAD organizuje podršku srpskih doseljenika Trampu, jer je time postigao samo to da, ko god da bude sljedeći predsjednik SAD iz redova demokrata, da će Dačića, a možda i Srbiju, smatrati za neprijatelja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
TALOG
Gost
TALOG

Ti i Klinton moze te Pricat,o prikatelja i neprijatelja
VI SVETSKE ubice,koji ste,od1948 god,do danasnjih dana,vodili preko 120 AGRESORSKIH ratova,sirom Svijate,t prilikom POBILI preko 70 miliona neduzmih gradjana.To SU zrtve,gdje ste vi firektno ucestvovali,a fa negovorimo o ne koje je vasa obavestajna sluzba VIA organizovala kao gradjanske ratovr.
Samo BOG JE VELIK,doci cr i dan kada cete i vi placat racune.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Vratio ih je za 200 godina unazad, da rade cijelu godinu ne mogu da uštede Njemačku mjesečnu socijalnu pomoć. I dok njegov sin uživa u pokradenim milijardama oni i dalje srbuju, do duše sa praznim stomakom.

Vozi misko
Gost
Vozi misko

A ni tebi nije mane

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Ovaj i Darko Trifunovic (koji propagira ratne zlocine) su glavni “sagovornici” CdM-a

Send this to a friend