Region

Skupština Sarajeva večeras u bojama zastave sandžačkih Bošnjaka: Poruka podrške i poštovanja

Foto: Facebook Rožaje vijesti

Zgrada Sarajevske Skupštine večeras je osvijetljena bojama nacionalne zastave sandžačkih Bošnjaka u znak solidarnosti i podrške Sandžaku koji se posljednjih dana suočava sa velikim izazovima zbog koronavirusa.

Foto: Facebook Rožaje vijesti

“Ovim činom grad i građani Sarajeva šalju poruku podrške i poštovanja svima koji se bore za zdravlje i živote građana Sandžaka”, poručio je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, objavljeno je na Facebook stranici Rožaje vijesti.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
ErolPrč
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Erol
Gost
Erol

Istina, ima dosta politiizacije ali isto tako znamo i istinu koliko srbe briga za ne srbe, a ponajvise za Bosnjake, Muslimane. Nacionalizam je poceo, ponikao, odrastao i mutirao u Srbiji. Odatle se prosirio prvo na Kosovske Albance pa na Hrvate. Ja nijesam primjetio da Bosnjaci u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Kosovu blokiraju ili rade protiv svojih drzava, naprotiv. Treba… Više »

Prč
Gost
Prč

Zali boze taj narod,al ne moze da se ne primijeti da se sad u najtezim momentima za taj kraj kojem ocigledno treba svaka pomoc,ilak stvar vise politizuje sa svih strana nego sto se istinski pomaze

Send this to a friend