Region

Slovenački lider hit na Instagramu: Imam bore kao pas mops

Slovenačkog predsjednika Boruta Pahora ovih dana javnost opet kritikuje zbog bizarne objave na Instagramu.

Pahor je uz objavljenu fotografiju napisao: “Imam 55 godina i bore na licu kao pas mops. To je danak grijesima iz mladosti, kad sam previše pušio i cijele se dane na plaži izlagao jakom suncu. Možda večeras neću ići u solarijum”.

Pahor na Instagramu ima mnogo pratioca, pa je na svoju objavu dobio dosta “lajkova”, posebno mlađih simpatizera koji ga smatraju “kraljem Instagrama” i vole zbog njegove neposrednosti.

Ipak, još više je bilo onih koji ga kritikuju zbog ležernosti i navodne “neozbiljnosti”.

Neki su čak naveli da se radi o “neslanoj šali” kojom Pahor degradira predsjedničku funkciju, On je nakon zadnje pobjede na predsjedničkim izborima prije nekoliko mjeseci obećao da će se ubuduće drugačije ponašati i da će poslušati kritike koje su pupućivale na to da mora da se posveti ozbiljnim političkim a ne banalnim temama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roz
Gost
Roz

Za Pahora 👍👍👍

John
Gost
John

Borut Pahor i slovenacki narod su prijatelji naseg crnogorskoga naroda i nase drzave .Puno pozdrava za Sloveniju ,Ljublanu,Novo Mesto …iz Crne Gore od prijatelja iz Brezovika.

A varam se
Gost
A varam se

Ako se ne varam, pise se Slovenacki lider. Sloveski bi bio lider Slovena, kao sto je Slovacki lider Slovaka a Ceski Ceha 🙂

Send this to a friend