Region

Snimao udes i smijao se: Uhapšen muškarac iz BiH koji je zgrozio region

M.S. iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara, piše Glas Srpske.

<<<BiH: Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom, očevidac sve snimao i smijao se<<<

Podsjećanja radi, nesreća se dogodila u ponedjeljak, a M.S. je snimao i komentarisao vožnju Pudara nekoliko trenutaka prije sudara.

Snimak je postavljen na društvene mreže, gdje je izazvao gnijev korisnika.

M.S. je tokom snimanja govorio kako je vozač “hjundaija” vjerovatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”, a potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: “Ovaj više nije živ”.

Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su ponašanje M.S.

”Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču. Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gdje je nestala ljubav čovjeka prema čovjeku, gdje je nestalo čojstvo”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Rodile mine i po ovoj kiši.

Ja ovako
Gost
Ja ovako

Jednom sam vozio iza jednog ovakvog pijanca. Vozio je Juga sporo cik-cak, a u Jugu žena i dvoje djece. Pretekao sam ga, vidio da se klati i da je crven u licu i zvao policiju. Pretpostavljam da su ga zaustavili na vrijeme, jer nisam čuo da se nešto dogodilo.

freeman
Gost
freeman

Snimak govori kolika je ljuckovina doticni, ali realno nije mogao da ucini skoro nista da ga spasi, tako da hapsenje nije osnovano.

Prešo
Gost
Prešo

Zatvorio bih ga godinu dana -dobar dan.

Send this to a friend