Region

Splićanin bježeći od policije preminuo od gutanja nepoznatih supstanci

Muškarac iz Splita star 44 godine preminuo je posle bjekstva, a nakon što ga je policija uhvatila i stavila mu lisice, prenosi zagrebački “Indeks“. Smrt muškarca dovodi se u vezu sa “gutanjem nepoznatih predmeta”.

U saopštenju policije se navodi da je u noći između petka i subote kombi vozilo promijenilo pravac kada je vozač ugledao policijske službenike na punktu.

“Muškarac star 44 godine istrčao je iz vozila, bacio nepoznate predmete i uprkos policijskim instrukcijama nastavio da bježi“, ističu iz policije.

Kako navode, pripadnici policije su ga stigli i “upotrebljena je fizička snaga hvatanjem za ruke radi stavljanja sredstava za vezivanje i muškarac je spušten na pod kako bi se onemogućilo pružanje otpora i bijeg“.

“Ubrzo su policijski službenici uočili da muškarac teško diše i odmah mu skinuli sredstva za vezivanje, okrenut je na bok radi pružanja pomoći, pozvana je hitna pomoć, a policijski službenik mu je do dolaska ljekara pokušao da pruži prvu pomoć. Tokom intervencije ljekara muškarac je oko 05:20 sati preminuo”, ističu iz policije.

Drugi muškarac, 31-godišnjak koji je nakon zaustavljanja kombija započeo izbacivati predmete, uhapšen je na mjestu događaja.

Oba muškarca su od ranije poznata policiji, ističe “Indeks”.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend