Region

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići u BiH otvara se krajem novembra

Sportsko-rekreativni centar u Bosni i Hercegovini Ajdinovići nakon kraće pauze ponovo otvara svoja vrata za posjetioce od 29. novembra.

Službenici Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Zeničko-dobojskog kantona zapečatili su ovaj objekat u Olovu, gradu pored Sarajeva krajem avgusta nakon što se 18 djece javilo u zdravstvene ustanove zbog sumnje na trovanje hranom.

“U posljednjih nekoliko mjeseci naš Centar je prošao kroz težak period, ali smo u duhu dobrih domaćina i odgovorne kompanije ispoštovali sve zakonske procedure koje su nam propisane. Centar je privremeno zatvoren a mi smo iskoristili taj period da Centar renoviramo i unaprijedimo našu ponudu i uslugu. Želimo da Vam zahvalimo na podršci koju ste slali i koju nam šaljete i na nevjerovatnom broju poziva koji nam daju snagu i strpljenje da dostojanstveno odgovorimo, ili ne odgovaramo, na sve napade u prethodnih nekoliko mjeseci događaju prema našem Centru i svima nama koji živimo i radimo, te svakodnevno dajemo svoj maksimum kako bi svi zajedno ovdje uvijek uživali i vraćali se ponovo. Od početka našeg rada, nastojimo da budemo dostojanstveni i da prave vrijednosti stavimo na prvo mjesto. Porodica, naši gosti, zaposleni, priroda i životinje, su uvijek na prvom mjestu. S.R.C.A. je od svog nastanka do danas, postao jedan od lidera u turističkoj ponudi ovih prostora, odgovornim poslovanjem, vrijednim radom i timom od preko 50 zaposlenih”, kazali su iz ovog SRC.

Send this to a friend