Region

Srpski doktor: Zabrinut sam, umro nam je dečko od 26 godina, bez hroničnih bolesti

Goran Stevanović

Direktor Klinike za infektivne i tropske bolesti u Beogradu Goran Stevanović istakao je da je mladić od 26 godina preminuo od posljedica virusa korona i da je veoma zabrinut zbog pandemije i onoga što bi moglo da uslijedi.

“Preminuo nam je dečko 1994. godište, bez hroničnih bolesti. To su strašne stvari, ali i dalje kod mene na Voždovcu svakog dana gledam da se mladi okupljaju u zgradama, u grupama voze liftovima, jedni do drugih, niko maske ne nosi. Klinika je puna mladih ljudi, ali mnogi u Srbiji to i dalje ne shvataju”, rekao je Stevanović u intervjuu za Objektiv.rs.

On je istakao da su stariji shvatili poruku i da se čuvaju za razliku od mlađih.

“Nakon što se Infektivna klinika napunila pacijentima koji su njihovo godište, sa teškim simptomima kovida-19, krajnji je momenat da djeca i mladi ozbiljno shvate kakva opasnost im prijeti”, kaže direktor Infektivne klinike.

Na pitanje da li je ovo isti virus koji je bio u martu i aprilu, koliko se promijenio i da li je mutirao, doktor Stevanović kaže da se nekome čini da je oslabio nekome da je jači, ali da ni za jednu ni za drugu tvrdnju ne postoje dokazi.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
PATIZANSKI PUT!CG CG CG
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PATIZANSKI PUT!
Gost
PATIZANSKI PUT!

JELI OD “CORONE”? ILI BATINA VUCICEVE POLICIJE!

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Pripazite se ljudi, nije ovo nimalo naivno.

Send this to a friend