Region

Štedljivi gradonačelnik: Prodao tri neporebna automobila i kupio jedan

Iako finansijski stoji i više nego dobro, u samom vrhu je po prihodima i suficitu budžeta, Grad Sveta Nedjelja je i među najštedljivijim hrvatskim gradovima.

Osim što su, tako, među gradovima koji najmanje troše na službena putovanja, u protekle dvjie godine dodatne uštede postigli su i prodajom dijela službenog gradskog voznog parka, piše Poslovni dnevnik.

Kako bi se rasteretili nepotrebnog troška prodali su čak tri automobila, a od prodaje su uprihodili više od 175.000 kuna (više od 23.600 eura).

Od dijela novca, 90.000 kuna (više od 12.000 eura), kupili su Suzuki Swift koji je, ističe gradonačelnik Svete Nedjelje Dario Zurovec, sasvim dovoljan i primjeren za obavljanje svakodnevnog gradonačelničkog posla.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
ArigatoBnjjŠtoje ovo ljudiZvizdanTihaNoc
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Arigato
Gost
Arigato

U Svedsku gtadonacelnik ide biciklom na posao vlada ima 6 auta .bez kompleksa

Bnjj
Gost
Bnjj

Ovi nasi CG kupuju auta of 50000 e

Štoje ovo ljudi
Gost
Štoje ovo ljudi

Gradonačelnik ne vozi mečku ili A8?!!!!!!

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Kod ovih nasih nema nista ispod audija a6 ili a8 i 3000cc ,njih je sramota da se voze u manje auto
Moze ih neko vidjet

TihaNoc
Gost
TihaNoc

Tako je i gradonacelnik jednog dijela gradjana Kotora obecao prodat audi a6 i pare podijelit socialnim slucajevima!! Ali, prodao ne audi, potrosio jos lijepu svotu i kupio 10 novih autombila! Sad isto tako placa autobuse od para gradjana, sendvic i dnevnica plus-(nije lako setat u podgoricu)

klipi
Gost
klipi

dovedite ga nama

Crnogorka🌻
Gost
Crnogorka🌻

Ko je istinski veliki i vrijedan nije mu potrebna limuzina i tompus za dokazivanje!!!

Pandrek
Gost
Pandrek

E ovo je primjer da se velicina covjeka ne mjeri duzinom auta, kubikazom, luksuzom, pljackom. Skromnost politickih lidera pokazuje da su oni tu da stvaraju za drustvo a ne bogatstvo za sebe i svoju porodicu. Mislim da u skorijoj buducnosti ovako nesto necemo viđet kod nas, evo i oni iz Demokrata koji se kunu u svoje postenje i koji su… Više »

Send this to a friend