Region

Stravičan zločin u Hrvatskoj: Otac ubio troje djece

Troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pucao u sebe, prenose hrvatski mediji.

Preživio je i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece, od kojih je najmlađi četvorogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mjestu ovog nezapamćenog zločina.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri sprata i potkrovljem nije poznato, no policija, ali i Hitna pomoć brzo su došli na mjesto događaja.

U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo tijelo četvorogodišnjaka, a blizance, dječaka i djevojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Kako prenose hrvatski mediji, roditelji djece su rastavljeni i djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina posegnuo je, čini se, za oružjem i pokušao sebi presuditi. U kakvom je stanju zasad nije poznato.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
jorgovanŠarl
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Šarl
Gost
Šarl

Nadam se da nece prezivjeti,jer takav monstrum ne zasluzuje da zivi.
Sirota djeca,andjeli mali bezgrijesni,neko ih svim srcem zeli a ne moze da ih ima,a neko ih ima pa ih ubije..tuga do neba

jorgovan
Gost
jorgovan

Ja mislim da bas treba da prezivi i ostatsk zivota provede u zatvoru u najgorim mukama.

Send this to a friend