Region

Tači: Odlazak pred Specijalni sud je dokaz pravedne borbe OVK

Predsjednik Kosova Hašim Tači smatra da je odlazak dvojice bivših komandanata Oslobodilačke vojske Kosova da daju izjavu pred Specijalnom tužilaštvom “dokaz plemenitosti i pravednosti borbe OVK”.

On je to napisao na svom Fejsbuku nakon što su bivši komandanti operativnih zona OVK Drenice i Lapa, Sami Luštaku i Rustem Mustafa Remi otputovali u Hag.

“Imam puno povjerenje u uzvišene vrijednosti za koje smo se borili. Zajedno smo osvojili mnoge bitke, slobodu i nezavisnost Kosova. Uz ponos ćemo savladati i sljedeće izazove. Vaš primjer da odgovorite na poziv Specijalnog suda najbolje potvrđuje da borce za slobodu na Kosovu ne uznemiravaju nikakve stigmatizujuće tvrdnje. Pozivam i druge da pozitivno odgovore na pozive Specijalnog suda”, napisao je Tači.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikšić
Gost
Nikšić

To su junaci, a ne srpski koji se skrivaju po šupa 😂😂😂😂😂😂😂😂

yilmaz
Gost
yilmaz

Strasni su junaci a svaku bitku su izgubili.. ne bi nikad nista napravili da se SR Jugoslavija nije morala povuc poslije bombardovanja i pritiska medjunarodne zajednice.. nisam ja srbin kad ovo pricam, niti zastupam srpske interese no su ovo CINJENICE. Albanija i danasnje Kosovo zajedno ne bi mogli pobijedit tadasnju SR Jugoslaviju.. To i ti znas kralju, ako ista u… Više »

trebjesa nk
Gost
trebjesa nk

To brate tako misli svaki pravi crnogorac .sretna nova.poz

Bhf
Gost
Bhf

Hahaha

Send this to a friend