Region

Tači: Vrijeme je da Kosovo postane član Ujedinjenih nacija

Predsjednik Kosova Hašim Tači opet je “podigao ljestvicu” zahtjeva Prištine, izjavom da je vrijeme da Kosovo postane član UN.

Tači je to poručio danas na svom Tviter nalogu, navodeći da “na Dan Ujedinjenih nacija, uloga UN u izgradnji mira i stabilnosti u svijetu i dalje ostaje važna”.

Prema njegovim riječima, danas, kada se čovječanstvo suočava sa novim izazovima, presudno je da “ostanemo jedinstveni u očuvanju sigurne budućnosti naših zemalja”, prenosi Kosovo onlajn.

7

avatar
1000
5
2
0
 
7
OnogostPosmatracSasaNK_METitogradLeon
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Onogost
Gost
Onogost

Najbrzi nacin da Kosovo postane dio Ujedinjenih nacija, odreci se secesije i prihvatiti Srbiju kao svoju domovinu. Drugo je pitanje zeli li Srbija 2 miliona nelojalnih gradjana. Problem svih vlastodrzaca je da misle samo o sebi ne o narodu. Hoce sve i odmah. Pretpostavimo da secesije nije bilo, Albanci kao narod sa velikim prirodnim prirastajem bi u narednim decenijama preplavili… Više »

Titograd
Gost
Titograd

Da je vječno nezavisno Kosovo!!!

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

I bit ce vjecno.Kosovo do Nisa.

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Voleo bi ti da je tako😁

Leon
Gost
Leon

Živjela Republika Kosovo

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Bez dogovora sa Srbijom kosovo ne može nikada biti clankica UN.Zna to i Tači.Moraće kosovo dati bolan kompromis Srbiji za tako nešto, isto kao što i Srbija mora dati bolan kompromis Kosovu.Otprilike to je neka podjela kosova plus eksteritorijalnost za srpske vjerske objekte,možda i srpske enkave unutar kosova.

Hhh
Gost
Hhh

Ahahaha na tviteru tvituje.

Send this to a friend