Region

Trudnica ubijena ispred porodilišta u Prištini, upucana s više hitaca

Kosovska policija/ foto: Shutterstock

Trudnica (35) je u srijedu popodne ubijena iz vatrenog oružja ispred Kliničkog centra u Prištini, gdje je trebalo da se porodi.

Prištinski mediji navode da je ubijena žena ležala na Ginekološkoj klinici i čekala da se porodi. Ona je izašla u dvorište bolnice da nešto kupi, a u nju je pucao muškarac koji je sjedio ispred porodilišta.

„Osumnjičeni je prvo pucao u žrtvu metkom, a nakon što je pala, nastavio je da ispaljuje nekoliko hitaca u nju“, rekao je izvor za prištinsku Kohu.

„U Univerzitetsko-kliničkom centru Kosova potvrđuju da je večeras oko 18 časova u dvorištu došlo do smrtnog slučaja. Policijski organi su odmah izašli na lice mjesta, a prve sumnje iz policije su da se radi o ubistvu. Policija je u koordinaciji sa državnim tužiocem pokrenula uviđaj i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, u cilju potpunog rasvjetljavanja incidenta. Ostale detalje daće nadležni organi koji sprovode istrage“, saopštio je Klinički centar Kosova na Facebook-u.

Portparolka kosovske policije Flora Ahmeti rekla je za Kohu da je žrtva imala 35 godina.

„Oko 18 časova dobili smo informaciju o mrtvom tijelu u dvorištu Kliničkog centra a u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mjesta, kao i ljekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina. Na osnovu prvih informacija, riječ je o ubistvu“, navode iz policije.

Žena je bila u 41. nedjelji trudnoće i čekala je porođaj.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
DarijaPodgoricankaKrusaNataMag
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darija
Gost
Darija

Jao tuge. Dva života uništena ..

Podgoricanka
Gost
Podgoricanka

Sta je u toj glavi

Krusa
Gost
Krusa

Katastrofa sto se ovo desava sa svijetom zalosno

Nata
Gost
Nata

Prokleto primitivno i surovo divljaštvo..

Mag
Gost
Mag

😱😱😱😱😱😱😱

joko
Gost
joko

Aooo žalostii grdne

Send this to a friend