Region Snimak šokirao javnost

Tukla mališane: Vaspitačica iz Doma za nezbrinutu djecu dobila uslovnu kaznu

Printscreen

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na uslovnu kaznu zatvora Đurđiju Alempijević, vaspitačicu iz Doma za nezbrinutu djecu u Zvečanskoj, koja je optužena nakon što se u javnosti pojavio snimak na kom se vidi kako fizički zlostavlja mališane.

Alempijević će naredne tri godine biti na uslovnoj slobodi, a ukoliko u tom periodu počini drugo krivično djelo, biće automatski poslata u zatvor na osam mjeseci.

Istom presudom, izrečena joj je i mjera zabrane rada u struci u naredne četiri godine, javlja Nova.rs

Ova vaspitačica optužena je da je tokom svog radnog vremena u Centru u Zvečanskoj ošamarila djevojčicu E. S. i ostavila je samu na pultu za presvlačenje.

Takođe, ona je optužena da je dječaka M. N., kojeg je nosila, uhvatila za ruku i grubo bacila u krevet, a zatim fotografisala jedno neidentifikovano dijete u krevecu pored. Takođe je E. S. ostavila određeno vrijeme na pultu za presvlačenje bez ikakvog nadzora.

Snimak na kom je sve to zabilježeno, a koji je prošlog ljeta šokirao javnost, načinila je Maja Jelić, majka jednog od štićenika iz Centra u Zvečanskoj. Odbrana je insistirala da se ovaj snimak ne izvodi kao dokaz jer nije legalno pribavljen, ali je drugostepeni sud naložio prvostepenom da snimak ipak uvrsti u dokaze.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
MilutinGaetaMačak
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milutin
Gost
Milutin

Ova je poreklom iz CG

Gaeta
Gost
Gaeta

Uslovno,a onda 8 mjeseci?
Doživotna za ludaču!!!
Neko da je provuče kroz ruke,kao ona tu nesrećnu dječicu…e žalosti!!!

Mačak
Gost
Mačak

Curka !!!! Nije dosta kazne za ovu decu još ih ona kažnjava !!.

Send this to a friend