Region

U Beogradu obavezne maske i u kafićima i noćnim klubovima

ilustracija

Ulaz ni u jedan zatvoren objekat u Beogradu, pa ni u barove i klubove neće biti dozvoljen bez zaštitnih maski, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, premijerka Ana Brnabić upoznala je vlasnike i zakupce noćnih barova i klubova u Beogradu o toj novoj mjeri.

“Vlada Republike Srbije i ugostitelji nastaviće da zajedno rade na pronalaženju rješenja za funkiconisanje ugostiteljskih objekata u budućnosti, kako bezbjednost i zdravlje svih posjetilaca objekata ne bi bila ugoržena”, navodi se.

Kako je napomenuto, usaglašen je beskompromisan stav da zdravlje građana ima apsolutni prioritet i da se sve mjere donijete u cilju zaštite zdravlja ljudi moraju poštovati.

Krizni štab donio je danas odluku da će već od sjutra na području grada Beograda od šest sati ujutru biti obavezno nošenje maski u svim zatvorenim prostorima, a ne samo u prevozu.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
StanoMikiDjurisic Jpitam za drugajustitio
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miki
Gost
Miki

Da se ja pitam zatvorio bi sve nocne klubove i splavove ionako svi znamo ko sve okupolja tamo i koje se radnje rade koju nam truju decu

Djurisic J
Gost
Djurisic J

Ovo treba kod nas uvesti! Posebno u diskoteke

pitam za druga
Gost
pitam za druga

kako se jede sa maskom u restoran?

justitio
Gost
justitio

A fino ce ga popit!

Makka
Gost
Makka

Srbija, zemlja cuda. Koliko li je ludosti dolazilo od tamo. Od nebeskog naroda i teznji za ujedinjenjem sa Grckom, pa do nosenja maski u nocnim klubovima. E sou od naroda.

Stano
Gost
Stano

E niko ih ne razumije a oni najpametniji na svijet,mnogo su ispred svog vremena

Send this to a friend