Region

U eksploziji automobila u Beogradu ubijen član klana Luke Bojovića

U eksploziji džipa u Beogradu danas je ubijen Siniša Milić (45), zvani Boške, pripadnik kriminalne grupe Filipa Koraća, saradnika Luke Bojovića, pišu srpski mediji.

Foto: Twitter @rtvbn1

Milić je nakon eksplozije vrištao na sav glas zarobljen u uništenim kolima, ali je nekoliko minuta kasnije podlegao jezivim povredama pred brojnim okupljenim svjedocima.

Automobil je eksplodirao dok je stajao na semaforu i bio je prvi u redu.Od eksplozije je oštećen još jedan automobil koji je bio u blizini.

Svjedoci su srpskim medijima kazali da je u eksploziji lakše povrijeđena jedna osoba koja se nalazila u autobusu koji je u trenutku eksplozije prolazio pored automobila.

Milić je 2015. godine uhapšen pod sumnjom da je planirao napad na aktuelnog predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon što je osam puta za manje od 24 časa zatečen u automobilu marke “Audi A8” u blizini adrese na kojoj predsjednik stanuje.

On je tada u policiji pet puta mijenjao iskaz, a posljednji put je dao indicije da je tadašnjeg premijera držao pod prismotrom za nečiji račun, pisali su mediji.

Milić je rođen 1973. godine u Šekovićima u Bosni i Hercegovini, ali je već više od 20 godina nastanjen na relaciji Beograd-Podgorica-Bar.

Do 2009. godine bio je pripadnik specijalnih antiterorističkih jedinica, prvo Republike Srpske, a potom i Srbije. U policiji Crne Gore označen je kao jedan od naistaknutijih članova barsko-budvanskog kriminalnog klana. Od 2010. godine zvanično je zaposlen u jednoj podgoričkoj agenciji za lično obezbjeđenje.

Bio je dugogodišnji tjelohranitelj i saradnik vođe barsko-budvanskog klana Luke Đurovića, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića, koji je 2013. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći na izlazu iz Kotora. Đurović je nastradao u crnom “poršeu” aranđelovačkih tablica pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, a preminuo je na putu do bolnice.

Spekulisalo se da je njegovo ubistvo zbog neraščišćenih računa naručio upravo Luka Bojović.

Nakon njegovog ubistva, Siniša Milić je napustio Crnu Goru i trajno se nastanio u Beogradu, a u žiži javnosti je bio nekoliko puta, najčešće zbog nedozvoljenih ulazaka u Crnu Goru, kojoj mu je pristup trajno zabranjen zbog dugogodišnjih kriminalnih aktivnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zoran bgd
Gost
Zoran bgd

U srbiju se vraćaju devedesete.

Kole
Gost
Kole

Ko se sa Bojovicem druzi, zivot mu je kraci.

2006
Gost
2006

Jesu li izjednačili, ili poveli…

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Kako Slobo posija sada žanju hiljade plaćenija ubica iz Bosne što li su radili dok su bojovali kukalati majka. Prijavljeni je živio Beograd -Podgorica- Bar majko božja.

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Sjeti se ko je još sija a nije iz Srbije.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Ovaj korac je mrtav no ne zna jos izgleda …kao i ovaj bojovic kad izadje iz zatvora

E,da
Gost
E,da

Šteta. Baš, baš šteta.

ND
Gost
ND

Kako se kokaju….Do kada će ovo….?

libero
Gost
libero

Do zadnjega pezosa

Visnja K.
Gost
Visnja K.

Sto ne kažete u kojoj agenciji za obezbjedjenjem je radio kada kao znate. Koliko ih u njoj ima još i ko je vlasnik.

Igre bezgranica
Gost
Igre bezgranica

“nastanjen na relaciji Beograd – Podgorica – Bar.”, a krevet mu je okrenut prema Sarajevu!?

alil
Gost
alil

svu ovu srbadiju treba zatvoriti u kavez, dati im rakije i naoruzanja.. pa neka uzivaju… i onda dodavati sve vrjeme, malo rakoje, malo oruzja.. do “last man standing”

Jelena
Gost
Jelena

A ti bi trebao da se vratiš u prvi razred osnovne škole.

alil
Gost
alil

vracam se istog momenta kad ti budes zrela za upis u skolu, pa da idemo zajedno

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Tvoje islamiste ćemo da zatvorimo kao što to radimo u Siriji. Ne trebamo već hoćemo. Kada ćeš da počneš sa Petrovski postom? Srbija je vječna!

Svetlana
Gost
Svetlana

Aha….kao bolji su po CG
Ne nego su gori

alil
Gost
alil

isto vazi i za srbe u podgorici i cjeloj cg

Send this to a friend