Region

U Srbiji za dan od koronavirusa preminule čeitiri osobe, ukupno 65

Prema najnovijim informacijama, u Srbiji je do 15 sati registrovano novih 219 slučajeva zaraženih koronavirusom. U posljednja 24 sata umrle su četiri osobe, a ukupno u ovoj zemlji od koronavirusa je preminulo 65 osoba.

Osobe koje su preminule u proteklih 24 sata su muškarci a prosjek njihovih godina je 62 i oni su imali komorbiditete, odnosno više drugih pridruženih bolesti koje su doprinele neželjenom ishodu.

Ukupno je zaraženo 2.666 ljudi.

Od posljednjeg izvještaja do 15 časova testirani su uzorci 1.135 osoba od kojih je 219 pozitivno. Hospitalizovano je 1.705 pacijenata.

Na respiratoru je ukupno 112 pacijenata.

Do 15 časova u Srbiji testirana je ukupno 10.761 osoba koja je ispunjavala kriterijume definicije slučaja.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
BurekŠojiccetinje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Burek
Gost
Burek

Da im je smrtnost od coronavirusa kao u CG imali bi 25 žrtava, umjesto 65. Proporcionalno veličini populacije.

Šojic
Gost
Šojic

vih savjeta donosi odluke. “U Hrvatskoj smo imali sreće da je ministar zdravstva preuzeo odgovornu funkciju, da je prvo bio stručnjak pa onda političar. Vidi se da nije iskorištavao svoju funkciju u vladi niti političku iskaznicu, nego je prvo bio stručnjak i radio za dobrobit Hrvatske”, rekao je Đikić, pohvalivši i ostalo zdravstveno osoblje, dodavši da i oni svi rade… Više »

cetinje
Gost
cetinje

A kako su “Dr Vucic i Dr Vulin”jer oni “vode kolo po Srbiji i oni daju sve moguce i nemoguce izvjestaje koji pripadaju STRUCI,sve znaju,a profesor doktor Miodgag Kon “ne zna nista”.

Send this to a friend