Region

Uhapšen sveštenik SPC, policija pronašla dva kilograma eksploziva

U akciji policije Republike Srpske, kodnog naziva “Lutka“, usmjerenoj na razbijanje kriminalne grupe koja se bavi nedozvoljenom proizvodnjom i prometom minsko eksplozivnim sredstvima, kao i vatrenim oružjem, uhapšena je jedna osoba iz Višegrada i pronađen eksploziv, potvrdila je načelnica Odjeljenja MUPRS-a za odnose s javnošću Mirna Miljanović.

Uhapšen je B.G.. Nezvanično, riječ je o svešteniku Srpske pravoslavne crkve sa eparhijom u Višegradu, a osumnjičen je da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet ekplozivnih materija.

Izvršeni su pretresi na tri lokacije, dvije u Rogatici i jednoj u Višegradu te pronađeno i oduzeto oko dva kilograma različitog eksploziva, više komada inicijalnih kapisli, mina –MRUD, više komada municije različitog kalibra i SIM kartica i mobilnih telefona.

Akciju su proveli policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS na području opština Rogatica i Višegrad, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Uhapšena osoba, kako je napomenula Miljanović, nalazi se na krim-obradi, te će tokom dana biti sprovedena u nadležno tužilaštvo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vitez iz 1990
Gost
Vitez iz 1990

Slavna drzava Republika Srbska resava svoje problema za razliku od susmiga koje imaju IQ -O

CCCCCC
Gost
CCCCCC

D.o.o. Spc ima široki spektar svoje delatnosti haha

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

SPC teroristi !

Mišo
Gost
Mišo

Ovo je samo još jedna potvrda da SPC nema veze sa hrišćanstvom.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Je li ovo realno!?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Đe je Ibro da se zapita “što bi na ovo reka Nikolaidis”, Tomos da objasni da je ovo Božja volja ili Oprem da citira nekog potpuno nebitnog. Grupa kontraverznih biznismena, spremna na sve. Dosta smo je tolerisali. I krajnje je vrijeme da je ova svetosavska sekta ide kući.

Goran
Gost
Goran

Fali onaj generalni dukljanin on je glavni za SPC zadužen pošto ga je verovatno kao malog nategao neki sveštenik samo je zaboravio po kojim crkvama su ga vodili njegovi roditelji malo drugačije su te crkve i sveštenici od ovih ali dobro šta je tu je

Tomos
Gost
Tomos

Rebublika Srpska, kao ozbiljna zemlja ponaša se u skladu sa zakonima. A svako lice pa bio i Sveštenik, će pokušati dokazati na Sudu da iznese odbranu. Sud će donijeti odluku..

drug
Gost
drug

tomos, ja sam siguran da će pop bombaš dokazati svoju nevinost.

ene gi bre
Gost
ene gi bre

SPC je puna probisvjeta koji bi oslobađali Crnu Goru od Crnogoraca.Nije ni čudo kad im je to program i idela vodilja

Globovanje
Gost
Globovanje

Program oslobodjenja i ujedninjenja , koji proporcionalno umire zajedno sa moralom i obrazom …

Joo
Gost
Joo

SPC…..najobicniji Talibani……sta li sve rade po Cg……..

Vaka
Gost
Vaka

Aj sad po sendvič.

Mefisto autofek
Gost
Mefisto autofek

Testing, testing…

Globovanje
Gost
Globovanje

Zasto da ide po sendvic , sta je slagao , pa jel Amfilohije licno blagosiljao onu druzinu , u nasu svetinju , dan prije no sto su pohapseni . Odo ih Amfilohije Bogu , pa Bog regulisao …

Vaka
Gost
Vaka

Zato što ste i ti i on komunisticki ateisti.
NI vjernik ako navedes “naša svetinja”.

Send this to a friend