Region

Ukradeni podaci svih građana Srbije, hakeri poslali zanimljivu poruku!

Redakcji Telegrafa stiglo je pismo od ljudi koji sebe nazivaju “Srpski hakeri”, uz obavještenje da su uspjeli da sakupe gotovo sve podatke o stanovnicima – od brojeva telefona i adresa, do ličnog JMBG broja.

Grupa od pet mladića, starijih od 19 godina, navelo je razloge zbog kojih se odlučilo na ovakav postupak, a kao dokaz redakciji su dostavljena imena i prezimena ljudi, sa JMBG brojevima, adresama i brojevima telefona, s teritorija Novog Beograda, Voždovca, Jagodine, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Aranđelovca, Jagodine…

Kao glavne razloge za ovaj postupak, mladi hakeri navode da sajber policija juri isključivo srpske hakere dok albanske ignoriše, da narod vidi koliko je njihoa privatnost u zemlji ugrožena i da država vidi i nakon više upozorenja shvati da im je zaštita sistema slaba i da oko toga mora da povede još mnogo računa.

Prenosimo Vam njihovo pismo:

Pozdrav mediji,
Da li se sjećate kada ste izbacivali onu vijest o krađi JMBG-a?

Mi smo Srpski hakeri. Čini nas 5 momaka: UrL3x, C3t^Rt1, L3g1j4, TR0FiX, Cyb3RH0Rn37 =>(Godine 19+) Držimo cijelu Srbiju u šaci. Imamo gotovo sve podatke o srpskim stanovnicima počevši od JMBG-a pa do toga šta rade, gdje žive, brojeva telefona…

Ove podatke pokazujemo i objavljujemo u javnost iz više razloga:

1) Prvi i glavni razlog je to što naša sajber policija juri isključivo Srpske hakere, dok Albanske ignoriše. Sada će imati više nego konkretan razlog da nas traže, ali će za džabe izgubiti vrijeme. Bolje neka gledaju kako smo probili u državne sisteme i pokrali te podatke.

2) Drugi razlog je da narod vidi koliko je njihova privatnost u ovoj zemlji ugrožena i kako uz pomoć ovih podataka možemo dobiti apsolutno sve informacije o njima (gdje žive, šta rade, u kojoj su političkoj partiji učlanjeni, broj mobilnog, fiksnog, fakultet, ulica, email…).

3) Treći razlog je taj da država vidi i nakon više upozorenja shvati da im je zaštita sistema slaba i da oko toga moraju da povedu još mnogo računa.

Napomena: Očekujemo zahvalnost od naroda i izvinjenje od države!

S ljubavlju, Srpski hakeri!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Love me now...
Gost
Love me now...

Zastrasivanje naroda, ovo im drzava radi, cio region koristi Americki “M.O.” , ista prica svuda,

Milorad
Gost
Milorad

posteno bravo momci.

Send this to a friend