Region

Vučić napao Nikolu Koja: Ti se miješaš u ono što ti nije posao, pojma nemaš ni o čemu

Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da osuđuje način na koji su mnogi poslanici Srpske napredne stranke reagovali na izjave pojedinih glumaca, pozivajući ih, kao bivši predsjednik stranke, „da ne ulaze u blato“.

„To su naši glumci, volimo da ih gledamo i ovog čovjeka sam uživao da gledam u filmovima, a obradovao sam se i kad sam ga vidio kod vas na televiziji, koja je podrška diktatorskom režimu“, rekao je Vučić na TV Prva, komentarišući izjavu glumca Nikole Koja da cilj protesta treba da bude odlazak predsjednika Srbije sa te funkcije.

„Ja nemam ništa protiv, samo kada govorite o tome da se ja miješam u sve, pa ti se miješaš u sve i to u ono što ti nije posao. Kakvu bi pravdu i pravnu državu uveli, pa oni bi protestima da pozivaju tužioca da nešto radi ili ne. Oni čak ne znaju da je tužilaštvo nezavisni organ. Ne miješam se ni u glumu ni u bilo šta drugo. Za šta sam kriv? Zbog klime i ove djece što su stradala? To mora tužilac da goni po službenoj dužnosti“, rekao je Vučić.

On je upitao i da li glumci misle da imaju pravo na to da zloupotebljavaju popularnost.

„Ti ništa ne znaš o svemu tome, pojma nemaš i kad ste ušli u politiku sada morate da dobijete odgovor. Pojma nemaš ni o čemu i mislite da imate pravo da zloupotrebljavate svoju popularnost i to što neko pomaže na različite načine da živite bolje nego ikad ranije i da imate pravo da kažete da je Jelena Karleuša podržala Vučića, a nije me uopšte podržala, nego je rekla da nisam kriv za ovakve stvari i to zato što ima ugovor sa Telekomom. Pa vi svi imate ugovor sa Telekomom. Vi imate pravo to da kažete, a kad ona kaže to, onda ona nema pravo, a sa istom kompanijom imate ugovor“, dodao je još Vučić.

Aleksandar Vučić je rekao i kako bi Nikola Kojo „htio da angažuje tužioca za Telekomove pare“.

„Pošto ih dobija isto od Telekoma, a onda će da nam kažu da su to zaradili i da su to narodne pare. Pa jesu, narodne su pare, a što ih onda nije bilo 2011. ili 2012. godine? A kad su narodne pare što onda dijeliš narod? Što se baviš onim što ti nije posao? I kad tako dijeliš narod, dobiješ više od onih koji te ne podržavaju nego od onih koji te podržavaju. Niko drugi nema pravo da iznese mišljenje o njima, a oni imaju pravo da iznesu mišljenje o svemu, svačemu i svakome i pravo da krše zakon i da naređuju tužiocu kako da se ponaša“, izjavio je Vučić.

Komentarišući to što je poslanik Nebojša Bakarec objavio navodne honorare koje glumci dobijaju za uloge u Telekomovim serijama, Vučić je rekao: „Za Karleušu mora da se navede ugovor, a za njih ne, a što ne smije“.

Zatim je nastavio da napada Nikolu Koja.

„To je isto govorio prije pet godina kada je rekao da će da se seli u Sloveniju, a sad će da nađe neku novu pa će sad da kaže da će u Švajcarsku ili Italiju“, rekao je Vučić.

Iako bivši predsjednik SNS, Vučić je pozvao poslanike te stranke da ne „ulaze u blato sa uvredama“ prema glumcima.

„Osuđujem način na koji su mnogi poslanici iz SNS-a reagovali… To su naši glumci koje volimo da gledamo u filmovima i koje ćemo uvijek da volimo i ovog čoveka sam uživao da gledam u ‘Lepa sela, lepo gore“ i na milion mjesta“, rekao je Vučić.

On je ukazao i da svi prilozi koje je televizija Prva emitovala tokom njegovog intervjua predstavljaju dokaze pravog hibridnog rata, njegove dehumanizacije i delegitimizacije.

„Njihov problem sa mnom je što se ja ne plašim ni opozicije, ni zatvora, ni smrti, ničega“, kazao je Vučić i dodao da mu je važno šta će o sadašnjoj vlasti govoriti u narednih 15 godina.

19

avatar
1000
17
2
0
 
18
FallconeMrki PGJabukaJelenaLepotaCg
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fallcone
Gost
Fallcone

Kesic je zakon🤣

Mrki PG
Gost
Mrki PG

Sad će ovaj i da odredjuje ko se čime smije baviti.

Jabuka
Gost
Jabuka

Izjave ovog Vucica su kao da nema 2 razreda osnovne.Sta je ovo sunce poljubim….

LepotaCg
Gost
LepotaCg

A da li ce CG ikad ustati?

Jelena
Gost
Jelena

Nece, na zalost.

Ćira
Gost
Ćira

Vučić mnogo SREĆAN čovjek, kad imaš ovaku opoziciju ,lako je vladati. Karleušu niste razumeli , rekla je ,,kad pogledam izjave ovih opozicionih lidera ,pomislim da ih Vučić plaća,,

mačor
Gost
mačor

Pod pritiskom Amerikanaca,vojska se vraća u kasarne,prestaje najveći stepen pripravnosti na granici Kosova.

Перица
Gost
Перица

Никола Којо има превише високо мишљење о себи.

Zeljko
Gost
Zeljko

Pa karleusa i ovaj vucic bas su koalicija kakvu Srbija trenutno zasluzuje..🤫

Perica
Gost
Perica

Vucko ce da poludi vjerujte on je boljessnik.

Foo_Bar
Gost
Foo_Bar

Zato ti mozes u sve da se petljas!Ae m*s. Dalje od CG….Sto dalje!

Nole
Gost
Nole

Nikola je ljudina i intelektualac.

Ćira
Gost
Ćira

Lego na moje pare i loše mu.

Pedja
Gost
Pedja

Rece li ovo on nekome da se mijesa u ono sto mu nije posao … Pa njegov posao po Ustavu je da se slika da je primio nekog ili da je je njega neko primio i nista vise od toga … Posmatrajuci sa strane ja kazem da sam sebe proziva !!!

SvakaČast
Gost
SvakaČast

Bravo za NIKOLU KOJA! Čovjek živa legenda!

Vesna
Gost
Vesna

A ti imas pojma o svemu, pi!

Loš
Gost
Loš

Dobro je da slabi,a kada on eksplodira i ovi njegovi u CG će za njim.Njih je poremetio Milov odlazak,a što će tek napraviti odlazak gazde i para?Doći će neko novi ,ali ne može preuzeti mrežu Vučića.

Burin
Gost
Burin

Nikola je usao u blato onog trenutka kad je komentarisao politicare. Na zalost, morao je, jer niko nema pravo da cuti, ako moze da pomogne da se tirjani skinu s narodne grbace.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

car je go !! Despot je zavrsio svoju glumacku karijeru ugrozenog srbobrana !!

Send this to a friend