Region

Vučić stigao u Vatikan

Nadbiskup Frančesko Kanalini i monsinjor Džozef Marfi dočekali su predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je stigao u zvaničnu posjetu Vatikanu.

Kako je ranije saopšteno, Vučića će primiti papa Franjo, a sastaće se i sa državnim sekretarom Vatikana Pjetrom Parolinom.„

“i u Vatikan kod pape da ih molim da ne priznaju Kosovo”, rekao je Vučić nedavno novinarima u Beogradu, prenosi Tanjug.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Felix
Gost
Felix

Mogao je Papi kao poklon dati video zapise iz Skupštine Srbije u kojima on i Šešelj vređaju Vatikan i njegove prethodnike. Vučić i Pravoslavni popovi u Srbiji iskonski mrze Vatikan. Sad mu odlazi na noge i moli ga. To je Vučić.

ANTE BAN
Gost
ANTE BAN

BRAVO! POTPISUJEM svako slovo Vašega objektivnog komentara! POZDRAV!

Albanski Alpi
Gost
Albanski Alpi

Zaista posteno od Vatikana,nisu priznali Kosovo i nisu kanonizovali Stepinca.. zna papa zasto.Rim ne voli pravoslavce kako oni kazu sizmatike ali im je sad najveca prijetnja islam i to radikalni islam iz Bondstila

Ipa se sipa
Gost
Ipa se sipa

Iljadu ce promjenit vjera da dobiju sto im srce zudi.Putuj igumane

CroCro
Gost
CroCro

Nevjerovatno mi je ovo! Do nedavno je za srpski narod Papa bio izjednacavan sa Sotonom, katolicka vjera i crkva smatrana izvorom zla u svijetu, a Europa i zapad neprijatelji njihovog postojanja! Sto se dogodilo zadnjih dana?!

Vatikan
Gost
Vatikan

KRV NIJE VODA, TO SE DESILO

Kraja
Gost
Kraja

Ima napretka,vucko i srbija su shvatili dje im je mjesto i koliko vrijede,nejma vise prsanja i busanja i dizanja u nebesa,nego na koljena i moliti,to je prava srbija.

cetinje
Gost
cetinje

A dje je Vucicu PRIVJESAK Dodik,bez njega i Vulina sve je “tuzno”.Dali zna ovaj balonja Vucic da ima Albanaca Katolika,i njemu je vrana popila mozak.

Rosa rosa
Gost
Rosa rosa

Ide li df snjim

Nije bitno
Gost
Nije bitno

I Putin je nedavno ovdje bio. Ništa čudno. Samo protokol.

Vidoje
Gost
Vidoje

A što ne objavite da nije đe otputovala predsjednica Grabar Kitarović, predsjednik Borut Pahor ili npr predsjednik Meta…?

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

I Nemanjići su šurovali sa papanom pa vidi ih sad, svečevi.

Baranin
Gost
Baranin

Nemanjici? Rastko Nemanjic (Sveti Sava) sin Stefana Nemanje, odnosno osnivac SPC je bio katolik? Ne budali molim te, ako je Stefan Nemanja i bio(rodjen je 50 godina poslije raskola tako da su se tada smatrali prvo Hriscanima), djeca mu nijesu bila sigurno i nidje pravoslavlje jace nije bilo nego u Dusanovom carstvu.Ne budali molim te. Sve najstarije iskopine hriscanskih crkvi… Više »

Bez pobjede
Gost
Bez pobjede

Tako je Baranine! Postojale prije pokatoicavanja! Skoro je nadjen u Dubrovniku, Pravoslavni hram u temeljima Rimokatolickoga, koji datira prije 7. vjeka.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Stefan Nemanja je po rođenju kršten u katoličkoj crkvi. A Svetom Savu je majka bila hrvatica,katolkinja. Ostalim Nemanjićima su majke bile Bugarke. Ako to ima bilo kakve veze sa posjetom Vučića Vatikanu.

Vatikan
Gost
Vatikan

PRAVOSLAVNE CRKVE U CRNOJ GORI U 5 – 6 STOLJEĆU AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAH TADA PRAVOSLAVLJA NIJE BILO, AKO POVIJESNO I LOGIČKI GLEDAMO, JER JE CRKVENI RASKOL BIO U 12.ST. HAAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHA SRPSKA MITOMANIJA

Vatikan
Gost
Vatikan

Tako je, zna se ko su bili Nemanjići!!! Katolički velikaši, ajmo sad udarajte minuse!!!!!

Pero
Gost
Pero

Izdajica

prava istorija
Gost
prava istorija

Vučoć se vraća vjeri svojih predaka.

Bez pobjede
Gost
Bez pobjede

To bi trebali vi sizmatici da uradite. Zna se dobro kako je nastalo Rimokatolicanstvo.

Send this to a friend