Region Potvrdio

Vučić tražio od Grabar Kitarović da ne koristi izraz velikosrpska agresija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je navode hrvatskih medija da je od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović tražio da se ne koristi stalno izraz “velikosrpska agresija” i dodao da je od nje tražio i bolje životne uslove za Srbe u Hrvatskoj.

“Tražio sam “nemojte ljudi govoriti o velikosrpskoj agresiji svo vrijeme”, pošto to nema smisla. Ali tražila je i ona od mene. Nije ona bila neko ko sve prihvata, već je i ona tražila od nas. Mi gdje smo mogli izašli smo u susret, gdje nijesmo mogli nijesmo”, rekao je Vučić, prenosi RTS.

“Grabar-Kitarović je od mene tražila da se posebno pozabavim nestalim osobama i ja u narednom periodu očekujem prve rezultate po tom pitanju, a nije lako, jako je teško”, rekao je Vučić, koji smatra da je Grabar-Kitarović odigrala pozitivnu ulogu, iako nije uvijek saglasan s njenim izjavama.

7

avatar
1000
5
2
0
 
7
awetinjaSvjefolDraganPrimorje.Haris
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Svjefol
Gost
Svjefol

A ovaj je pravi mirotvorac. Na ranu da ga covjek privije. Da cujemo, za koji dan, sta Ivica ima da ispjeva, po ovom pitanju…

Dragan
Gost
Dragan

Gledaj Vojovog cetnicica kako sad moli i kleči.Tako i treba da molis,i da se pokajes sto ste isli i palili i ubijali po Hrvatskoj. Ljigavac pokvareni,ko vas nezna.

Haris
Gost
Haris

Jok, neka je naziva: velikohrvatska agresija na samu sebe, na Dubrovnik, na Vukovar, na Knin,… zašto Hrvatska napada samu sebe oruđem i oružjem jna u agresirskim uniformama četnika, jna i sve to uz velikosrpske četničke pjesme i spc popove aaahahahahaha

Primorje.
Gost
Primorje.

Je li velikosrpska agresija bila i po Hercegovini u drugom svjetskom ratu, pa ustase poklase onoliki narod? Je li isto velikosrpska agresija sto je muslimanska milicija cinila? Nije samo jedna strana ubijala. Svuda ima krvnika i zlocinaca. A sto se tice sukoba 90-ih. Jel Tudjman izdao naredbu pucanstvu da se zatvori voda, ugasi struja i da se opkole kasarne JNA… Više »

Miroljub
Gost
Miroljub

Slažem se sa Vučićem, ne treba da stoji “velikosrpska” dugo je, treba da stoji samo srpska agresija.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Slika Balkana, iskesili se ko 5 banki, a ne mogu se viđet očima, bukvalno.

awetinja
Gost
awetinja

Eto tako

Send this to a friend