Region

Vučić: Zamolio sam Mitrovića da ukine rijaliti, vidjećemo hoće li ili neće

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je večeras da je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću uputio molbu da kroz nekoliko dana razmotri opciju da ukine rijaliti programe na toj televiziji.

„Ja sam razgovarao sa vlasnikom vaše televizije i zamolio ga i rekao mu da jedan dio građana Srbije smatra da rijalitiji nisu dobra stvar. Ja znam kakav je njegov (Mitrovićev) i stav kuće i dobrog dijela gledaoca koji gledaju taj program“, rekao je Vučić za TV Pink.

On je istakao da je to „njegova molba“ Mitroviću prije nego što krene da se razgovara o svemu tome.

„Naravno, te zabrane ne mogu da važe samo za njega, nego i za sve druge, ali sam ga zamolio da, prije nego što razgovara u okviru REM-a o svemu tome, sam napravi taj potez“, rekao je Vučić i dodao:

„Ne može to za dan da se završi, ali za nekoliko dana možda razmotri mogućnost da to ukine, da li će ili neće, to ćemo da vidimo. Svakako sam ja rekao i spremni smo da razgovaramo o tome, ali i o svim drugim stvarima.“

On je rekao da ono o čemu neće razgovarati to je da „vlada bez izbora“.

Podsjetimo, hitno ukidanje programa koji promovišu nasilje, nemoral i agresiju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, poput rijaliti programa, jedan je od zahtjeva protesta „Srbija protiv nasilja“.

Vučić je uputio izvinjenje Beograđanima, jer se “sjutra poslije 14 sati očekuje potpuni kolaps u svim djelovima grada”.

„Izvinjavamo se, mi to jednom u četiri ili pet godina radimo. Vidjećemo da li će biti šetnje, ako bude onoliko koliko mislimo da će biti šetnja neće biti moguća, ali vidjećemo“, dodao je Vučić.

Kaže da se ne može očekivati da Srbija poslije ovog skupa bude ujedinjenija.

„Oni ne žele da razgovaraju, oni žele vlast na silu. Od tog posla nema ništa. Neću da uništim svoju zemlju. Ne dam Srbiju Milivojeviću, Ponošu, Brkiću, Đilasu dok ne dobiju glasove građana, a neće ih dobiti. Srbija nije moja, ja sam samo njen dio. Ovom zemljom će da upravljaju građani, njihova volja“, istakao je Vučić.

On je ponovo pozvao ljude koji su „ucijenjeni“ da ne dođu na sjutrašnji skup.

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
sasaRozajMrki PGPomoracDosta više
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sasa
Gost
sasa

Fino ga je zamolio ..😃😃😃

Rozaj
Gost
Rozaj

Najprije osudi ratne zlocince i zlocine, pa osudite genocid u Srebrenicu.. prestani da velicas zlocince, i nece da bude toliko masakra u srbiji

Mrki PG
Gost
Mrki PG

“meščini” da si u velikoj gužvi.

Pomorac
Gost
Pomorac

Ako si lepo pitao, možda i hoce!

Dosta više
Gost
Dosta više

Vučićev režim treba ukinuti, pa će s njim pasti sva nevaljalstva Srbije. Na dobrobit Srbije i svih okolnih država. Taj mreži je remetilacki faktor jer remeti Normalan život i u Srbiji i svuda oko sebe. U zadnjoj deceniji, nenormalno je postalo normalno, a zlo je postalo dobro.

Mico zabrdje🇲🇪
Gost
Mico zabrdje🇲🇪

Tebi je rijaliti u drzavi ti satro nekoga zamolio 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Pastrmka
Gost
Pastrmka

Pi…

DANBO🇲🇪
Gost
DANBO🇲🇪

Koji je ovo folirant.

Gusinje
Gost
Gusinje

Nebeski narod je to brale!

Send this to a friend