Region

Vulin ljut na Brisel: I mi smo umorni od vas, ima i drugih saveza osim EU

Aleksandar Vulin (Foto: TVN1)

Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da ako EU ne želi Srbiju, ima ko je želi i da postoje i drugi savezi i druge zemlje koje žele da sarađuju.

“Nismo mi osuđeni na Evropu. EU je strateška orijentacija Srbije, ali ne po cijenu da molimo. Ako nas ne žele, postoje i drugi savezi i druge nacije koje hoće da sarađuju s nama na ravnopravnoj osnovi. Ne mora to da znači da ćemo da uđemo u nekakav savez, jer ne postoji ništa što je organizovano kao EU, ali moramo da držimo do sebe”, rekao je Vulin za TV Pink.

On je podsjetio da se od čelnika EU može čuti da su umorni od proširenja i da je došlo vrijeme da se jasno kaže da li EU ima interes da Srbija bude član evropske porodice.

“Oni kažu – mi smo umorni od proširenja. I mi smo umorni od vas! Mi smo umorni od vaše politike da stalno mijenjate ciljeve, stalno postavljate nove uslove”, naglasio je Vulin.

Govoreći o taksama Prištine na srpsku robu, on je ocijenio da su one više pogodile Albance nego Srbe i da takve stvari region čine nestabilnim. Ocijenio je i da je na nedavnom samitu u Berlinu u organizaciji Njemačke i Francuske, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao da je veliki državnik, jer je tamo bio “masovan, frontalni napad na Srbiju”.

Srpski ministar odbrane dodao je i da je njegov lični stav da je razgraničenje najbolje rješenje za kosovsko pitanje.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ovako treba a ne kao ovi nasi nesposobni drzavnici.ne znaju nista sem da se keze ,klimaju glavom i bezpogovorno izvrsavaju naredjenja iz eu.niko ne voli poltrone to su slabi ljudi,licemjeri.

mojsilović
Gost
mojsilović

Samo oštro!

Ivana
Gost
Ivana

Hahah …jedva cekam Kesica u subotu !

Ahahahha!
Gost
Ahahahha!

Iha, kaza im je posa! Sad će odma da ih prime, preko reda.

Ironija
Gost
Ironija

Presladak

Strijelac
Gost
Strijelac

Ovaj će Vulin, po svoj prilici osnovati, “Savez umornih od Brisela”.Članovi savjeta nosići naočare za vid, ili sunčane po potrebi…..ko nema velike uši poput njega, vezaće ih lastikom oko glave.Ovo je najednostavniji i najdjelotvorniji način da se Briselu stavi do znanja da se Srbija saginjati neće.Ako padne na koljena, ništa za to…..nije joj prvi put.

pitam za druga
Gost
pitam za druga

kako mogu da imaju bilo kakve taxe kad je Kosovo srce Srbije?

Car
Gost
Car

Trenutno mogu takse ali izgleda da ameri polako odlaze pa je panika sve veća i veća… uskoro će takse u albaniju da se presele.

Gile
Gost
Gile

Da.Imas info pravo iz bijele kuce …
Pravi si car-kralj

Kum
Gost
Kum

To on iz medojevićevog izvora crpi energiju 🤣😂🤣😂

Send this to a friend