Region

Vulin odustao od štrajka glađu

Vulin

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je izjavio da je, nakon razgovora sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, odložio štrajk glađu koji ja najavio za danas. I zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je da je njegova odluka o početku štrajka glađu odložena, ali da je i dalje na snazi.

“Pripadnici novog DOS-a su imali plan da upadnu u institucije na silu pa onda da počnu sa štrajkom glađu u svakoj od njih”, kaže Vulin i ističe da bi tako blokirali njihov rad i predstavili Aleksandra Vučića kao nekog ko ne brine za tuđe živote.

Ne bi pokrenuli dijalog ili tražili izbore, nego su, ističe, htjeli iznudu.

“Zato je moj odgovor bio štrajk glađu da vide da ima onih koji bi se suprotstavili istim sredstvima. Oni su htjeli nasilje i da zaustave institucije”, napominje Vulin.

Kaže i da je tu odluku donio poslije konsultacija sa Vučićem.

“Jutros sam imao dug razgovor sa Vučićem. Nas dvojica smo saborci, a kao i svi saborci umijemo i da se ne složimo. Ja mu vjerujem, u njegove procjene, jer bez svake sumnje dobija izbore imenom i prezimenom. Zato sam prihvatio sugestiju saborca i prvog u lancu komandovanja vojskom da odložimo štrajk”, naveo je Vulin.

I zamjenik gradonačelnika Beograda je rekao da je njegova odluka o početku štrajka glađu, odložena, ali da je i dalje na snazi. Poručio je da će započeti štrajk onog trenutka kada “huligani” budu nastavili da ucjenjuju državu i prijete štrajkom glađu.

“Moja odluka o štrajku glađu je motivisana željom da skrenem pažnju na nasilje koje fašisti vrše u Beogradu i da se uništava gradska imovina”, rekao je Vesić na konferenciji za medije u Skupštini grada.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roki
Gost
Roki

Izdrži, Vuli, izdrži, nije to ništa, ratniče!

anoniman
Gost
anoniman

a sto cdm interesuje da li ce vulin da strajkuje gladju ili nece i sto stalno izvestavate sto se cini na politicku scenu srbije kao da mi nemamo svoje probleme pisite o politickoj krizi crne gore a ne o vulinu hoceli da strajkuje gladju ili nece

Bokez
Gost
Bokez

Trebao je štrajkat,pa i do kraja!
Sto je to za ovakvog borca,pardon saborca!

Ćotek
Gost
Ćotek

A što bi crna tetka – ko bi one pare vraća 😽😽😻

Cocorayco
Gost
Cocorayco

Bas me je razocarao.

Gligor73
Gost
Gligor73

Rekao mu “vrhovni” NE a on smokljan poslusao……degenerici……

Jež
Gost
Jež

Prepao se Vučić da se ne pojavi neki novi, car Murat, pa što bi bez Vulina, koji poznaje do u tančine vještinu ratovanja.

C G
Gost
C G

Uh, dobro je! Đe da propadne takva ljudina!

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Vlast štrajkuje zbog opozicije… Ovo “biće” je odslužilo 15 dana, kao nekog vojnog roka, pa sad oće da pokaže kako se očeličio hahahah

Send this to a friend