Region Zabranjena posjeta KBC u Kosovskoj Mitrovici

Zahtjev Vulina provokacija za Kosovo

Aleksandar Vulin (Foto: TVN1)

Kosovsko ministarstvo spoljnih poslova zabranilo je ministru odbrane Srbije Aleksandru Vulinu ulazak na Kosovo jer je njegov cilj provokacija protiv Kosova.

To je za prištinske medije rečeno u kosovskom ministarstvu.

Šef kabineta kosovskog ministra spoljnih poslova Jetljir Zuberaj rekao je za Radio Slobodna Evropa da Vulin “nema šta da traži na Kosovu sve dok Srbija ne prizna Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu”.

“Ovaj zahtjev je provokacija i zbog toga što je Vlada Srbije upoznata sa time da je ministru odbrane zabranjena bilo kakva posjeta Kosovu”, dodao je on.

Aleksandru Vulinu i delegaciji vojnog zdravstva zabranjen je ulaz na Kosovo. Njemu nije dozvoljeno da posjeti Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici.

9

avatar
1000
7
2
0
 
6
FreeMontenegroRadosav72Ahahahha!OdrazSamo pitam
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Svrbiju stalno nesto svrbi…zato su skoro svedeni na Beogradski pasjaluk lols

Radosav72
Gost
Radosav72

Naravmo da provociraju, znaju da im nece bit dozvoljen ulazak na Kosovo ali konstantno drze podignute tenzije. A najvisu stetu od svih tih tenzija ima Srpski narod, a korist Srpska ” elita” koja na taj nacin vlada Srbijom od ’89…

Odraz
Gost
Odraz

A đe mu nađoste ovu sliku?!

Samo pitam
Gost
Samo pitam

A zašto ministar traži odobrenje od kosovskih vlasti? Zar to nije deo Svrbije?

Radosav72
Gost
Radosav72

Haha, i Tokio je dio Srbije, pa im treba viza za Japan.

SamoSvoj
Gost
SamoSvoj

Bolje da ga puste da udje i jos pocaste jer dok je on ministar za Kosovo nema bojazni da ce lose proci i imati bilo kakve negativne posljedice sem mozda prazne price!

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

E kukalo srpstvo ugašeno! Kosovo je pored Srbije, tako vam i treba kada vam je ovaj ministar odbrane!!! Toliko o tome da je Kosovo Srbija, ni priviriti ne možete na “vašu” teritoriju…

Mrgud
Gost
Mrgud

Mora da nemaju pojma za Vulina. Završio čovjek vojnički kurs,sad dođe kao Rambo u najmanju ruku. Čuj zabranili posjetu ministru na tlo Srbije.

Ahahahha!
Gost
Ahahahha!

Boje se da ih ne nagrdi, onako spreman i osposobljen!

Send this to a friend