Region

Žena srpskog narko-bosa radi kao izvršitelj

Supruga Gorana Antonića, koji je tokom aprila uhapšen u velikoj međunarodnoj policijskoj akciji u Španiji, a potom označen kao vođa kriminalne grupe kod koje je pronađeno 2,5 tona droge, radi kao izvršitelj u Beogradu.

>>>Braća iz Srbije reketirala stanovnike naselja u Madridu>>>

Antonićeva žena je diplomirani pravnik, na spisku javnih izvršitelja je od 2013. i poslije hapšenja muža radi isti posao naplate dugova.

Njen suprug uhapšen je sredinom aprila ove godine, kada je policija na teritoriji Barselone i Valensije otkrila tri ilegalne laboratorije za proizvodnju marihuane u vještačkim uslovima. Na otkrivenim “plantažama” pronađeni su zasadi više od 2.500 biljaka, čija je ukupna težina procijenjena na oko 2,5 tona.

U međunarodnoj akciji tada je učestvovala i srpska policija i ukupno je uhapšeno devet osumnjičenih. Iako su im lisice stavljene u Španiji, i u Srbiji su pretresane njihove kuće i stanovi. Na udaru se tada našla i Antonićeva vila s bazenom, kao i druge nekretnine čiji je vlasnik u Beogradu.

Tada su oduzeti luksuzni automobili i zaplenjena veća količina gotovog novca koji je pronađen u kućama i stanovima. On dodaje i da je suprug javne izvršiteljke poznat policiji od ranije.

Prije nekoliko godina ranjen je u pucnjavi i tada je ostao bez noge. Tada je odbio saradnju s policijom i nije želio da kaže ko je pucao u njega. Posjeduje veliki broj stanova, uglavnom na Vračaru.

Inače, kako su objavili španski mediji poslije velike akcije hapšenja, osumnjičeni Srbi su uglavnom iznajmljivali vile na periferiji Barselone i Valensije i pravili laboratorije s vještačkim uslovima za uzgajanje marihuane. Drogu su potom, kako se sumnja, distribuirali po zapadnoj Evropi.

“Procena je da je kriminalna grupa sa Antonićem na čelu na svaka tri mjeseca iz svojih laboratorija prodavala po pola tone marihuane. Kad se uzme u obzir cijena ove droge, to znači da su praktično na svaka tri mjeseca zarađivali dva miliona eura, odnosno da je njihova godišnja zarada bila osam miliona eura”, otkriva izvor.

2 Komentara na "Žena srpskog narko-bosa radi kao izvršitelj"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend