Igrice

Radost za gejmere: Novi Call of Duty stiže krajem oktobra

Dugo iščekivani povratak najpopularnijeg dijela Call of Duty franšize, Modern Warfare, zvanično je najavljen za 25. oktobar.

Igrica će biti dostupna na Playstation 4, Xbox One i desktop računarima, preko Blizardove globalne Betlnet mreže.

Naslov koji izdaje Activision, a potpisuje Infinity Ward ubacuje igrače u moderan sukob, gdje odluke u djeliću sekunde mogu uticati na globalni balans sila.

Novi Modern Warfare ima jedinstvenu priču i progresiju kroz epsko single-player iskustvo, multiplayer pun akcije i novi “coop” mod.

Ovo je potpuno novi Modern Warfare u svakom pogledu – iskustvo je bazirano na naslovnim stranicama novina danas, gdje su pravila borbe poprilično zamagljena i siva.

Igrači će moći da igraju kao pripadnici različitih međunarodnih specijalnih jedinica i grupa boraca za slobodu, a radnja će se odvijati kako u legendarnim evropskim gradovima tako i na Bliskom Istoku.

Modern Warfare donosi “cross-platform” igranje od starta na deskotp računarima i konzolama što je vrlo velika novina.

Zatim se napušta klasičan sistem „sezonske propusnice“ i biće više besplatnih mapa i drugih sadržaja koji će biti besplatno dostupni svim igračima. Modern Warfare ima potpuno novi endžin igre koji donosi izuzetno fotorealistično iskustvo.

Send this to a friend