Igrice

Sada možete vidjeti koliko ste novca potrošili na igre na Steamu

Steam je platforma za igrice, na kojoj “gejmeri” prave svoje naloge preko kojih kupuju sljedeće igre koje žele da igraju. Do sada nisu imali evidenciju svojih troškova, ali sada je napravljen sajt koji precizno pokazuje stanje njihovih računa.

Ah, taj Steam. Platforma koja je postala ključni dio svakog računara i kojoj se sa lakoćom vraćamo u potrazi za sljedećom igrom/igrama koje ćemo igrati, iako ostale stoje nezavršene a i buduće možda očekuje ista sudbina, piše Play.co.rs

Novac ostavljen lordu Gejbenu se vremenom nagomilavao, ali nikada nismo imali pouzdane alatke da vidimo o kojoj se sumi radi.

To je prije svega zato što smo sada smo na raznim sajtovima dobijali neke okvirne cijene koje su nam otkrivale vrijednosti naših Steam naloga, što je bilo daleko od istine.

Međutim, sada se pojavio sajt koji direktno pokazuje količinu novca koju ste dali za određenu igru, zajedno sa datumom kupovine, tako da se ovdje ne računaju igre koje su kupljene sa drugih sajtova pa aktivirane na Steamu. Dakle, dobijate ukupnu sumu novca koji ste potrošili direktno na Steamu.

Ako mislite da ste dosada utrošili malu sumu, nemate brige jer uskoro počinje velika ljetnja rasprodaja kada možete napumpati brojke sa sniženim cijenama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krivolovac
Gost
Krivolovac

Sve vidjeh ali ne vidjeh naziv sajta

Send this to a friend