Medicina

Fauči detaljno objasnio na koji je način najlakše  prepoznati simptome Covid-19

Fauči

Vodeći američki epidemiolog i direktor Nacionalnog instituta  za alergiju i zarazne bolesti, dr Entoni Fauči detaljno je objasnio na koji je način najlakše  prepoznati simptome Covid-19 virusa. Njegove analize mogu vam pomoći da na vrijeme shvatite  da ste zaraženi.

Dr Fauči je glavni  čovjek koji predvodi borbu protiv opakog novog virusa u SAD. Lista simptoma, o kojoj on govori,  je jednostavna i vjerovatno mnogima već poznata, ali je zgodan vodič kojeg se u doba svjetske pandemije, kada se broj zaraženih poveća,  vrijedi prisjetiti.

“Možda ćete iskusiti visoku temperaturu a možda i ne.  I više je nego  očigledno  da su rani simptomi bolesti Covid- 19 prilično  slični gripu. Možete osjetiti povišenu temperaturu, ali to i ne mora biti slučaj. Ne možete osloniti na temperaturu kao simptom. Jer mnogi ljudi u vrlo ranom periodu nemaju temperaturu”, kaže Fauči.

Možda će vas boljeti grlo, doktor Fauči spominje neku vrstu grebanja, ili teškoće u gornjim disajnim putevima, koja može ukazati na  zarazu koronavirusom. Isto tako potencira da bolovi u mišićima, tačnije bolne ligamente i tetive, što su meka tkiva koja povezuju mišiće, kosti i organe ukazuju da ste potencijalni nosilac Covida 19.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
Budimo realniSefketivanaanusmne
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Устах јутрос ко поломљен, температура тачно 37. Отказах све обавезе и самоизолирам се 15 дана па што ми Бог да. Је ли ковид или није много ме не тангира. Ако претекнем радоваће се фамилија и пријатељи, а ако крепам свануће администратору ЦДМ-а који вјероватно излуђује од мојих коментара. Обрадоваће се и они који м на коментар ударе дислајк, а да… Više »

Sefket
Gost
Sefket

Strucnjak. Kao onaj Gejts. Sve znaju.

ivana
Gost
ivana

Jeste nam pomogao, svaka čast!

anusmne
Gost
anusmne

onda sam ja odavno pokojni

Send this to a friend