Tehno & Nauka

Prvi film u režiji vještačke inteligencije: Ovako bi izgledao dolazak vanzemaljaca

Foto: Nova S
Foto: Nova S

Vanzemaljci su odlučili da stupe u kontakt sa Zemljom, što je izazvalo sukob između svjetskih lidera. To je sadržaj prvog filma koji je u potpunosti kreirala vještačka inteligencija.

Otkako je vještačka inteligencija postala dostupna široj javnosti prije nekoliko mjeseci, internet je preplavljen manje ili više maštovitim kreacijama i demonstracijama njenih sposobnosti. Naravno, nismo morali dugo da čekamo na prvi film u režiji vještačke inteligencije.

Riječ je o naučno-fantastičnom dokumentarnom filmu „Posljednji susret” za koji je vještačka inteligencija napisala scenario i kreirala sve glasove. Koncept filma zasnovan je na priči u kojoj su vanzemaljci odlučili da prvi put kontaktiraju ljude.

Oni posjećuju Zemlju sa nekoliko neobičnih letjelica u obliku svojevrsne dvostruke piramide. Ubrzo po svom dolasku, vještačka inteligencija je već predvidjela potpuno realističan zaplet u stvarnom svijetu. Naime, najveći svjetski lideri ne mogu da se dogovore oko toga ko će od njih prvi imati čast da stupi u kontakt sa gostima iz svemira.

Svjetski sukob zbog vanzemaljaca

Sukob dovodi do pakta između Rusije, Kine i Indije, koje odlučuju da pokrenu zajedničku misiju za razvoj svemirskog broda za prvi kontakt sa vanzemaljcima.

Ovaj pakt je u Americi dočekan na nož, te SAD na čelu sa predsjednikom Džoom Bajdenom i zajedno sa svojim saveznicima počinju razvoj sopstvenog svemirskog broda.

Film doživljava vrhunac kada se ova dva svemirska broda suoče ispred broda vanzemaljaca.

Epilog obračuna i film u kojem se pojavljuje i bivši američki predsjednik Donald Tramp pogledajte u nastavku:

4

avatar
1000
1
3
0
 
4
VaziBastion!!Komentator🇲🇪Patriot🇲🇪
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪Patriot🇲🇪
Gost
🇲🇪Patriot🇲🇪

Ovo je aledeci korak, napadaju nas vanzemaljci, resenje je zakljucavanje i dalja histerija, totalna kontrola ljudi, zapamtite ovo i ne dajte da nam sprovedu agendu njihovu, ovo nema veze sa AI.

Komentator
Gost
Komentator

Neka dodju, rijesili smo i gore krvnike od vanzemaljaca

Vazi
Gost
Vazi

A zasto mislis da bi vanzemaljci bili krvnici?

Bastion!!
Gost
Bastion!!

STUBICE provaljen si ako nije Bernini

Send this to a friend