Računari

Ingram Mikro postaje distributer Kaspersky Lab proizvoda u Crnoj Gori

Kompanija Kaspersky Lab, lider u oblasti sajber-bezbjednosti saopštila je da će Ingram Mikro ubuduće biti zadužena za distribuciju proizvoda kompanije Kaspersky Lab na teritoriji Crne Gore.

Kompanija Ingram Micro je dio Ingram Micro grupacije – najvećeg svjetskog distributera u oblasti IT opreme, koja ima kancelarije u 45 zemalja i 154 distributivnih centara širom svijeta.

Zahvaljujući globalnoj infrastrukturi i fokusu na Cloud tehnologije, logistiku i napredna tehnološka rješenja, Ingram Micro partnerima obezbjeđuje odgovarajuće alate i podršku kako bi mogli da iskoriste sav potencijal naprednih tehnologija za unaprijeđenje svog poslovanja.

Zoran Pušković, generalni direktor kompanije Kaspersky Lab za istočnu Evropu se raduje što Kaspersky Lab otpočinje saradnju sa Ingram Micro.

„Sigurni smo da će ovo partnerstvo doprinijeti ostvarenju vizije kompanije Kaspersky Lab o širenju svijesti o sajber-bezbjednosti i adekvatno i na najbolji način ispratiti jačanje našeg prisustva i razvoj poslovanja u veoma važnom regionu kao što je jugoistočna Evropa. Ovo partnerstvo vidimo i kao doprinos nastojanjima da proizvode kompanije Kaspersky Lab učinimo dostupnijim kako pojedinačnim tako i poslovnim korisnicima i ponudimo im adekvatnu podršku u implementaciji naših najnaprednijih rješenja”, dodao je on.

Prema dogovoru, od 21. avgusta kompanija Ingram Micro postala je distributer proizvoda kompanije Kaspersky Lab i na tržištima Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Makedonije.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend