Telefoni

Besplatne 4G kartice u Telenoru

Telenorovi korisnici koji u svojim uređajima imaju 2G ili 3G kartice mogu ih od danas besplatno zamijeniti 4G karticom, i tako uživati u još bržem internetu. Uz svaku zamijenjenu karticu Telenor poklanja i tri gigabajta besplatnog interneta.

Kartice se mogu zamijeniti u Telenorovim prodavnicama, a potrebno je da uređaj koji se koristi podržava 4G mrežu. Iz organizacionih i logističkih razloga, Telenor će, putem SMS poruka, obavijestiti korisnike kada mogu doći da zamijene karticu. Potrebno je da korisnici sačekaju da najprije dobiju to obavještenje, nakon čega mogu posjetiti neku od Telenorovih prodavnica.

Ovom inicijativom Telenor želi da što većem broju svojih korisnika omogući korišćenje savremenih usluga u najvećoj 4G mreži u Crnoj Gori. Prema rezultatima istraživanja koje je sprovela Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost, Telenor ima najveći broj 4G baznih stanica u zemlji, čak 364, a u 95 odsto slučajeva za usluge prenosa podataka koristi se 4G tehnologija. Rezultati mjerenja pokazuju i to da se, u urbanim sredinama, u Telenor mreži dostižu prosječne brzine od 43,5 Mbps u download-u, odnosno 34,0 Mbps u upload-u.

To znači da u Telenor mreži korisnici mogu, gdje god da se nalaze, nesmetano da surfuju internetom, preuzimaju velike količine podataka i koriste najnaprednije aplikacije.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
EvdokijaRade007MarkyoloVAP
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

Meni bi koristila ta 3 GB zboh PUBG-a mnogo

Mark
Gost
Mark

Prvo vi omogucite signal na teritoriji CG a ne.da mema signala u Bjelopavlicima.kao da je to na.Marsu ?!

yolo
Gost
yolo

Ova slika je tacna jedino ako je zemlja velicine prosjecne lopte

VAP
Gost
VAP

Bravo Telenor! Jedina mreza gdje je neka strateska usluga besplatna!

Evdokija
Gost
Evdokija

Besplatna je zamena i u m.telu i to odavno.

Send this to a friend