Telefoni Originalan i poseban

Defintiivno stiže Motorolin telefon na preklop

Motorola je početkom godine najavila da bi mogla da vrati svoj RAZR brend, u vidu premium modela pametnog telefona sa ekranom koji se preklapa vertikalno.

Tokom februara dobili smo potvrde da se zaista radi na njegovom razvoju, a sada je to i definitivno. Motorola je poslala pozivnice za događaj koji će se održati 13. novembra, po kojima se može naslutiti da će predstaviti svoj preklopni telefon, piše The Verge.

Iako se na slici ne može sa sigurnošću tvrditi da se tu nalazi RAZR, sve ukazuje da se radi o tome.

Između ostalog, Motorola je iskoristila različite fraze za promociju ovog događaja, kao što su “Prevrnućeš se”,

“Dugo očekivano otkrivanje ponovo pronađene ikone” i “Original različit od svih drugih” koje, svaka na svoj način asociraju na preklopni telefon.

Nezvanične informacije pominju da se radi o telefonu dijagonale 6.2 inča, koji pokreće Snapdragon 710 čipset, sa 4 ili 6 GB RAM-a, baterijom od 2730 mAh, kao i sa 64 ili 128 GB prostora za podatke.

RAZR 2019 će, prema istim informacijama, koštati oko 1.500 dolara, što je značajno niže od cijena od Galaxy Fold-a, prenosi PC Press.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
hawaraBudimo realni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Лијепо. Овако се смањује димензија прегломазних телефона. Нажалост са овом цијеном залуд излази за већину народа али у наредној деценији се можемо надати и јефтинијим варијантама.

hawara
Gost
hawara

kad mogu jabuku da platim preko 1500 eura, moci cu i ovu legendu, samo nemam puno razumijevanja za preklopljive displeje-ove 🙂

Send this to a friend