Telefoni

Evo kako da najlakše da otključate telefon ako ste zaboravili šifru

Nekada smo upisivali šifre ili PIN kod, a danas telefon možemo da otključamo svojim licem, otiskom prsta ili zjenicom oka.

Ipak, vrlo lako se može desiti da zaboravimo šifru ili PIN, pogotovo ako koristite više Androiduređaja, ili da usljed određenog problema telefon ne može očita naše biometrijske podatke.

Kako ne biste morali da ga resetujete i izgubite dragocjene podatke ili još gore, zauvek izgubite, otkrivamo vam prilično prosto rješenje da ga otključate.

Sve što vam je potrebno jeste da instalirate Android Device Manager, a ko ga već imate, potrebno je da ga aktivirate.

Na kompjuteru idite na https://www.google.com/android/devicemanager. Unesite svoju Gmail adresu i njenu šifru. Kliknite na Sign in.

Odaberite opciju Lock, unesite novu šifru i ponovo kliknite na Lock.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Nijeste, momci, u pravu. Ovo se radi sa desktop racunara. Na google ukucaj android device manager i loguj se na svoj email. Zatim (ako imas vise uredjaja) odaberi uredjaj koji ti je zakljucan i slijedi proceduru za promjenu sifre. Dakle, ne treba da znate sifru na telefonu da bi ga otkljucali. Ali, potrebno je da je ukljucen location servis na… Više »

Android
Gost
Android

Brao,bravu,sustina tvoga teksta je da si opisao kako odkljucati telefon kad vec ZNAS sifru,nema potrebe da je kucas u device manager,kucaj je direktno u telefon. I procitaj malo svoj tekst do kraja prije no ga objavis ovako bombasticno. Problem je kad zaboravis sifru nepomaze ti nista no brisanje svega komplet iz telefona.

Danko
Gost
Danko

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

PetarPan
Gost
PetarPan

Sve to na već zaključan telefon?…

Send this to a friend