Telefoni

iPhone Xs Max koštaće 1149 eura

Ostalo je manje od sedmicu dana do predstavljanja novih iPhone uređaja, a već sada kruže neke zanimljive glasine o njima. Najnovije glasine otkrivaju da će doći do određene promjene u imenovanju ovih uređaja, a nagovještava se i cijena tri nova iPhone-a.

Naime, dva izvora koji su navodno upoznati sa Apple-ovim marketinškim planom navode kako će se manji i jeftiniji iPhone uređaj sa OLED ekranom vjerovatno zvati iPhone Xs, dok će onaj veći model umjesto imena iPhone Xs Plus nositi ime iPhone Xs Max. Kako god, ideja iza ovih uređaja ostaje ista: iPhone Xs i Xs Max će biti nešto kao iPhone 8 i iPhone 8 Plus, dok će najjeftiniji iPhone (i dalje nepoznatog imena) biti nešto poput nasljednika iPhone SE.

Otkrivena je i navodna cijena ovih uređaja, te će korisnici u SAD-u za najjeftiniji iPhone morati izdvojiti 699$, iPhone Xs bi trebao koštati 799 dolara, dok bi premium model iPhone Xs Max trebao doći po cijeni od 999$. U Evropi su cijene nešto drugačije, te će najjeftiniji iPhone doći po cijeni od 799 eura, iPhone Xs po cijeni od 909 eura, dok će najskuplji iPhone doći po cijeni od 1149 eura.

Podsjećamo, novi iPhone uređaji će biti predstavljeni 12. septembra zajedno sa novim iOS 12 operativnim sistemom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
E he hej
Gost
E he hej

Dzabe! Odoh po kredit caaaaaao!!!

Send this to a friend