Telefoni Poslužite se ovim trikovima

Kako da zavirite u zaključan Instagram profil?

Mnogi od nas bar jednom su poželjeli da bace pogled na barem jedan privatni profil na Instagramu, ali iz raznoraznih razloga nisu željeli da ga prate.

Iako bi trebalo da progutate ponos i počnete da pratite taj profil, možete da se poslužite “detektivskim” trikovima pa ga pogledate sa profila osobe koja ga prati, ili da napravite svoj lažni profil i da se nadate da će vas dotična osoba prihvatiti.

Postoji, međutim, još jedan način koji bi mogao da vam bude od koristi, a za koji možda niste znali.

Koristeći Google možete da pronađete neke objave u vezi sa privatnim profilom na Instagramu koji vas interesuje. To možete da uradite tako što ćete u pretraživač prekopirati naziv tog profila, odnosno korisničko ime te osobe, i zatim kliknuti na pretragu po slikama (Image Search).

Velike su šanse da će vam se pojaviti neke od fotografija te osobe, odnosno moguće je da je ona ostavila svoje “printove” po vebu prije nego što je zaključala profil. Takođe, moguće je da ćete naići na tagovane fotografije te osobe na nekim javnim korisničkim profilima, kao i da je ta osoba objavljivala fotografije koje ima na Instagramu na profilima na drugim društvenim mrežama Flickru, Tumblru ili Facebooku.

To vam možda neće dati direktan pristup privatnom profilu na Instagramu, ali bi moglo da vam pomogne da pronađete sadržaj koji vas zanima.

Inače, na internetu postoji više aplikacija koje obećavaju pristup privatnim profilima uz, navodno, garantovanu anonimnost, kao što su WatchInsta ili InstaSpy.

Treba, međutim, uzeti u obzir da su takvi alati veoma sumnjivog porekla i da će od vas tražiti pristup ličnim podacima, a da se može desiti da pristup sadržaju koji želite da vidite ne dobijete.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend