Telefoni

Košta kao sto običnih: Zlatni iPhone za bahate kupce

Britanska kompanija koja prilagođava proizvode po želji kupaca, Goldgenie, poznata je i po proizvodnji pozlaćenih verzija iPhone i drugih vodećih pametnih telefona.

Nedavno je na svojoj veb stranici najavila verziju iPhone X od 18 karatnog zlata, koji se još nije pojavio u prodaji. Goldgenie iPhone X zlatna verzija biće predstavljena sljedećeg mjeseca, kao i iPhone Xs.

Ulickani pametni telefon pod imenom “Billionaire Solid Gold Edition” je procijenjen na oko 100.000 funti, što je oko 110.565 eura, i već se može naručiti tako što ćete za njega platiti pola te sume unaprijed.

Sa tolikim novcem možete kupiti 100 “običnih” iPhone telefona, čisto da shvatite koliko je skup Billionaire Solid Gold Edition. Prilagođeni Goldgenie iPhone dolazi sa 256GB skladišne memorije i stiže u luksuznoj kutiji od trešnjinog i hrastovog drveta.

Takođe, u cijenu je uključeno i petogodišnje članstvo Goldgenie VIP Concierge servisa, kao i doživotna garancija.

Treba napomenuti da Goldgenie nema formalni dogovor sa Apple kompanijom i nema raspoloživih podataka koji ukazuju na to da će se ažurirana verzija Apple-ovog vodećeg pametnog telefona nazvati iPhone Xs.

Britanska kompanija poznata je po izradi pozlaćenih iPhone modela i nedavno je izradila iPhone X od 24 karatnog zlata povodom obilježavanja vjenčanja princa Harija i Megan Markl.

Send this to a friend