Telefoni Legendarna ponuda Xiaomi 14 telefona

Kupi novi telefon i dobijaš Redmi Pad SE i Xiaomi 50W Wireless Charging Stand

Legendarna ponuda Xiaomi 14 telefona

Otkrij svijet beskrajnih mogućnosti sa novim Xiaomi 14 telefonom! Iskoristi sjajnu ponudu od 26.02. do 10. 03.2024. i postani dio legendarne priče, jer uz kupovinu telefona Xiaomi 14, dobijaš na poklon još dva uređaja – Redmi Pad SE i Xiaomi 50W Wireless Charging Stand!

Xiaomi 14 – Telefon koji nudi beskompromisno iskustvo i stvara legende

Xiaomi 14 karakteriše minimalistička estetika. Ovaj uređaj posjeduje konfiguraciju sa tri kamere, pružajući jedinstveno fotografsko iskustvo, uz pokrivenost širokog raspona fokusa od 14 mm do 75 mm. Xiaomi 14 je projektovan sa Leica Summilux optičkim sočivima sa nadograđenim ƒ/1,6 otvorom blende na glavnoj kameri, u kombinaciji sa senzorom slike Light Fusion 900 i može se pohvaliti dinamičkim opsegom do 13,5 EV.  Gustina piksela ekrana je povećana na 460ppi, pružajući više detalja nego ikad, dok su uz izvanrednu maksimalnu osvijetljenost od 3000 nita, boje živahne, a vizuelni prikazi izuzetno jasni.

Ovaj telefon integriše i najsavremenije procesore, značajna poboljšanja u tehnologiji hlađenja i produženi vijek trajanja baterije, što kulminira besprekorno optimizovanim iskustvom korišćenja pametnog telefona.

Legendarna ponuda Xiaomi 14 telefona

Redmi Pad SE – savršen saputnik za produktivan rad ili opuštanje uz omiljene sadržaje

Dizajniran tako da unaprijedi vašu svakodnevicu, sa impresivnim 11″ FHD+ ekranom nudi kontrast od 1500:1 i prikaz najsitnijih detalja, kako u najtamnijim, tako i najsvijetlijim dešavanjima na ekranu. Audio sistem opremljen je Dolby Atmos i Hi-Res Audio četvorostranim zvučnicima koji pružaju izvanredan kvalitet zvuka i stvaraju autentično iskustvo slično bioskopskom.

Xiaomi 50W Wireless Charging Stand

Da bismo vašu Xiaomi 14 avanturu učinili još boljom, uz svaku kupovinu dobijate i Xiaomi 50W Wireless Charging Stand! Brzo i bežično punjenje sada postaje ne samo praktično, već i stilizovano iskustvo. Ovaj bežični punjač dizajniran je tako da se uklopi u svaki prostor, čineći ga istovremeno modernim i funkcionalnim.

Više o ponudi saznajte na linku.

Tags

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Marko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Preskup.

Send this to a friend