Telefoni

Messenger se vraća u glavnu Fejsbuk aplikaciju

Uoči najavljene integracije svih Facebook servisa koje korisnici između ostalog koriste i za komunikaciju, Messenger bi mogao da se vrati u glavnu Facebook aplikaciju, piše PC Press. 

To znači da bi korisnici u budućnosti mogli da instaliraju samo jednu aplikaciju i tako dobiju pristup i društvenoj platformi i servisu za razmjenjivanje poruka.

Nova funkcija se još uvijek testira, a promjena će, tvrde eksperti, iskoristiti Messenger taster koji se još uvijek nalazi u okviru glavne aplikacije, a koji trenutno vodi na odvojenu aplikaciju.

Uskoro bi pritiskom na isti taster moglo da se ulazi direktno u poruke, čime bi se eliminisala potreba za odvojenom aplikacijom.

Messenger se kao odvojena aplikacija pojavio još 2011. godine, a Facebook je 2014. uklonio Messenger funkcionalnost iz glavne aplikacije. Pola decenije kasnije kompanija se sprema da integriše sve postojeće servise za razmjenjivanje poruka – Messenger, Instagram i WhatsApp – tako da će se sve funkcije naći u okviru glavne aplikacije, tako da se i Messenger vraća odakle je i krenuo.

Facebook planira da svaki servis i aplikacija nastave da postoje i nakon integracije, pa bi to moglo da važi i za Messenger aplikaciju, budući da eksperti spekulišu da bi mogla da ostane zbog onog dijela korisnika koji ne odlazi često na glavnu aplikaciju.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Cg kontras
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cg kontras
Gost
Cg kontras

Sto se mene tice nije morao ni odlaziti :)))

Send this to a friend