Telefoni

Najbolja ponuda telefona uz Urban pakete: Samsung i Nokia modeli već od 1 euro mjesečno

Kako bi korisnicima mobilne telefonije obezbijedio inoviranu ponudu, m:tel je pripremio sjajne promotivne akcije, u kojima će svaki korisnik pronaći nešto za sebe. Za ljubitelje dobrih telefona, aktuelna je ponuda najnovije Galaxy generacije:  Samsung Galaxy S10 i Samsung Galaxy S10 plus, po najpovoljnijim uslovima, kao i Nokia modeli već od 1 euro mjesečno!

Iz ponude izdvajamo: Samsung Galaxy S 9, uz mjesečnu ratu od 5 eura za paket Urban XL, dok uz isti paket model Galaxy S 9+ rata iznosi 8 eura. Ukoliko se korisnik odluči za neki od Note modela, u ponudi su Galaxy Note 8, koji plaća 15 eura mjesečno uz Urban XL ili Galaxy Note 9, koji uz ovaj paket košta 21 euro mjesečno. Cijena telefona Galaxy S 8  uz Urban XL  iznosi 4 eura mjesečno. U ponudi su i Samsung Galaxy A3 sa minimalnom mjesečnom ratom od 1 euro uz Urban M, kao i model Galaxy A6 Plus, sa mjesečnom ratom od 2 eura uz Urban L.

Od Nokia modela preporučujemo Nokia 3.1 DS plus, uz Urban M za 1 euro mjesečno, Nokia 5.1 Plus DS black – 1 euro mjesečno uz Urban L i Nokia 8.1 DS, uz  ratu od 2 eura uz Urban XL.

Za detaljniju ponudu telefona u kojoj svi mogu naći model za sebe, kliknite na link: https://mtel.me/oec/lista-uredjaja

Pored vrhunskih uređaja po super cijenama, na čak 24 mjesečne rate, uz Urban pakete korisnici dobijaju 10 puta više Interneta, 5000 minuta u m:tel mreži i super minute i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori.

Podsjećamo korisnike da se poslovnica m:tel-a koja se nalazila na adresi Bulevar Sv. Petra Cetinjskog br. 131 u Podgorici, preselila na novu lokaciju – Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 143.

Posjetite nas na novoj adresi i uvjerite se o aktuelnim akcijama kompanije m:tel.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

5

avatar
1000
3
2
0
 
4
Budimo realnijuleKapaBut Why?
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
jule
Gost
jule

jedan euro mjesecno na pretplatu od 40 eura… hit…

Kapa
Gost
Kapa

Sto ne napiste malo istaknutije da je ovo placena reklama i da nije objektivna ili neutralna vijest.

But Why?
Gost
But Why?

Pitanje za CDM administraciju…

Kada imate tekst posvećen Crnogorskom Telekomu, komentari su onemogućeni. Kada su drugi operateri u pitanju, onda može… Zašto….

Kapa
Gost
Kapa

To je vrerovatno takodje dio tarife

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Probaj napisat komentar kritike Ka Mtelu pa ces svatit da bi postenije bilo da I odje nema mogucnosti komentarisanja.

Send this to a friend