Telefoni

Najbolja ponuda telefona uz Urban pakete: Samsung i Nokia modeli već od 1 euro mjesečno

Kako bi korisnicima mobilne telefonije obezbijedio inoviranu ponudu, m:tel je pripremio sjajne promotivne akcije, u kojima će svaki korisnik pronaći nešto za sebe. Za ljubitelje dobrih telefona, aktuelna je ponuda najnovije Galaxy generacije:  Samsung Galaxy S10 i Samsung Galaxy S10 plus, po najpovoljnijim uslovima, kao i Nokia modeli već od 1 euro mjesečno!  

Iz ponude izdvajamo: Samsung Galaxy S 9, uz mjesečnu ratu od 5 eura za paket Urban XL, dok uz isti paket model Galaxy S 9+ rata iznosi 8 eura. Ukoliko se korisnik odluči za neki od Note modela, u ponudi su Galaxy Note 8, koji plaća 15 eura mjesečno uz Urban XL ili Galaxy Note 9, koji uz ovaj paket košta 21 euro mjesečno. Cijena telefona Galaxy S 8  uz Urban XL  iznosi 4 eura mjesečno. U ponudi su i Samsung Galaxy A3 sa minimalnom mjesečnom ratom od 1 euro uz Urban M, kao i model Galaxy A6 Plus, sa mjesečnom ratom od 2 eura uz Urban L.

Od Nokia modela preporučujemo Nokia 3.1 DS plus, uz Urban M za 1 euro mjesečno, Nokia 5.1 Plus DS black – 1 euro mjesečno uz Urban L i Nokia 8.1 DS, uz  ratu od 2 eura uz Urban XL.

Za detaljniju ponudu telefona u kojoj svi mogu naći model za sebe, kliknite na link: https://mtel.me/oec/lista-uredjaja

Pored vrhunskih uređaja po super cijenama, na čak 24 mjesečne rate, uz Urban pakete korisnici dobijaju 10 puta više Interneta, 5000 minuta u m:tel mreži i super minute i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori.

Podsjećamo korisnike da se poslovnica m:tel-a koja se nalazila na adresi Bulevar Sv. Petra Cetinjskog br. 131 u Podgorici, preselila na novu lokaciju – Bulevar Sv. Petra Cetinjskog 143.

Posjetite nas na novoj adresi i uvjerite se o aktuelnim akcijama kompanije m:tel.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

5 Komentara na "Najbolja ponuda telefona uz Urban pakete: Samsung i Nokia modeli već od 1 euro mjesečno
"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend