Telefoni

Nova Galaxy Note10 serija pametnih telefona zvanično predstavljena u Podgorici

foto: Jovan Radulović

Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere u Njujorku, kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note10 i Note10+ seriju pametnih telefona domaćoj javnosti u Podgorici.

Nova Galaxy Note10 serija, dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtjevnijih poslovnih korisnika, kao i kreativaca, omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima. Vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej, kamera profesionalnog ranga, poboljšana S Pen olovka, super brzo punjenje i nevjerovatna konektivnost uređaja garantuju korisnicima da će biti na visini zadatka, bilo da hvataju bilješke na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video ili jednostavno pretražuju internet.

Milan Vujović,
FOTO: Jovan Radulović

“Od svog nastanka, Note serija važi za simbol vrhunskih performansi, sa uređajima koji su oduvijek korisnicima nudili sve što im je potrebno da postignu svoje ciljeve, i što je još bitnije, odu korak dalje i postanu najbolja moguća verzija sebe. Galaxy Note10 i Note10+ nastavljaju ovu tradiciju predvođenja inovacija na polju pametnih telefona, pružajući korisnicima nikad ranije viđene mogućnosti, uz nove funkcije koje je Samsung implementirao u S Pen olovku, kameru profesionalnog ranga i sjajnu konektivnost sa drugim uređajima, za potpuni doživljaj i autentično Galaxy iskustvo,“ izjavio je Milan Vujović, direktor odjeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju, kompanije Samsung Electronics.

Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ sertifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video materijali budu svijetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže nevjerovatan, širok spektar boja.

FOTO: Jovan Radulović

Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umjesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da isjeku.

FOTO: Jovan Radulović

Softverske inovacije koje nova Galaxy Note10 serija donosi, poslovnim korisnicima daje još veći stepen kontrole nad njihovim projektima, uz povećanu produktivnost i efikasnost. Galaxy Note10 donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke. Sada, korisnici mogu da hvataju bilješke i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word.

Galaxy Note10 integriše vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom. Tamo mogu vidjeti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja.

FOTO: Jovan Radulović

Galaxy Note10 dostupnost

Galaxy Note10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok će Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji od 23. avgusta, po preporučenim maloprodajnim cenama: Galaxy Note10: 959,00 eura, Galaxy Note10+ (256 GB): 1.099,00 eura, Galaxy Note 10+ (512 GB): 1.199,00 eura.

Više informacija o Galaxy Note10 i Galaxy Note10+ potražite na:

www.samsung.com/rs/offer/galaxy-note10-mne/

6

avatar
1000
3
3
0
 
5
PrijateljBeeeTitov gradMikaKRALJ NIKOLA I
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Beee
Gost
Beee

Kao i svaki Samsung,precijenjen.Ne vrijedi ni pola tog novca.No,ko voli Samsung i ne smeta mu što ga šišaju ka’ ovcu neka trguje.

Mika
Gost
Mika

Note serija je drzava u drzavi, nema premca.

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

ovaj NOTE je nesporno dobar aparat ali me nervira ovaj njihov seljacki marketing dje od NOTE 2 pa do danas sve nesto forsiraju ovo crtanje. jes evo po cijeli dan sta rade sjede i crtaju trodimenzionalnom olovkom! ako vam je to najbolje sto imate da ponudite na njemu onda ste ga ugasili!

Mika
Gost
Mika

Tek kad kupis jedan, bice ti jasno za cem je olovka.

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Olovka mu je da se crta crtani film. Dobar je to tel’fon📱🤓

Titov grad
Gost
Titov grad

vidi se da pojma nemas o ovom ili bilo kojem smartfonu, idi komentarisi o Milu i zali se kako ti je on kriv sto ti je unistio zivot

Send this to a friend