Telefoni

Novi Pixel 3 imaće dvije prednje kamere

Nove informacije o Google Pixel 3 i Pixel 3 XL telefonima ne prestaju da se pojavljuju. Nakon što smo saznali gotovo sve o Pixel 3 XL modelu, sada imamo malo više detalja i o standardnom Pixel 3 telefonu.

Nove fotografije uređaja pokazuju 2160 x 1080p displej na 5.5-inčnom ekranu. Oni koji su se nadali ekranu sa višom stopom osvježavanja, moraće da sačekaju narednu godinu ili da izaberu drugi telefon, jer je Google zadržao 60Hz panel. Donji i gornji okviri nisu u potpunosti nestali, ali definitivno predstavljaju značajno poboljšanje u odnosu na Pixel 2 dizajn.

Iako se ne može potvrditi autentičnost novih fotografija, one ipak potvrđuju dosadašnje glasine, a ovo uključuje i dvije prednje 8MP kamere, koje bi trebalo da imaju varijabilni otvor blende od f/1.8 do f/2.2. Kao što se i očekivalo, baterija je dobila malu nadogradnju na 2915mAh, u poređenju sa 2700mAh na Pixel 2 modelu.

Ranije informacije su sugerisale da Pixel 3 stiže uz bežično punjenje i Qualcomm Snapdragon 845 procesor. Vjerodostojnost ovih informacija će biti potvrđena tokom oktobra, kada se očekuje predstavljanje nove Google Pixel 3 linije telefona.

Tagovi

Send this to a friend