Telefoni

OLED displej stiže na LG V40

LG je potvrdio da će buduća V-serija telefona imati OLED displeje. Iako su mnogi izvori sugerisali da će LG proizvesti dve odvojene G7 ThinQ varijante, sa LCD i OLED panelima, kompanija se na kraju odlučila samo za jeftiniji displej. LG je sada objasnio ovu odluku, a istovremeno je otkrio i neke detalje o budućim uređajima.

Južnokorejska kompanija je istakla da se odlučila za LCD displej na G7 ThinQ modelu zbog toga što se G-serija od strane kompanije smatra više mejnstrim. Zapravo, LG svoj najnoviji telefon pozicionira više kao pristupačan premijum model, iako ističe da cijena panela nije bila ključna za donošenje ovakve odluke. Kompanija ima plan da sačuva proizvodnju svojih OLED panela za buduće telefone iz V-serije, koji se od strane LG-a smatraju inovativnijim.

Jedan od telefona, koji bi trebalo da implementiraju OLED panel, jeste LG V40 ThinQ koji se očekuje ove godine, kao i dolazeći LG V35 ThinQ model. LG još uvijek nije objavio detalje o dolazećoj V-seriji uređaja, ali se sugeriše da bi budući LG V uređaji mogli po ceni biti blizu 1000 dolara, što će kompanijine modele staviti u rang sa drugim premijum telefonima vodećih proizvođača.

 

Tagovi

Send this to a friend