Telefoni

Ovo su najbolji telefoni koje je Samsung ikad napravio

Veliki svjetski brend pametnih telefona Samsung upravo predstavlja svoju novu liniju Samsung Galaxy telefona i to S9 i Galaxy S9+, što možete pratiti i uživo na livesteamu na Youtube-u.

Sa najboljom kamerom do sada, inovativni Galaxy S9 i S9+, napravljeni su tako da odgovaraju povećanoj potrebi za komuniciranjem i izražavanjem sebe putem fotografija, video zapisa i emotikona.

Korejci su se tako u velikom stilu vratili u Barselonu na Svjetski kongres mobilne tehnologije gdje su predstavili svoju Galaxy S seriju.

Nova serija Galaxyja osnažena je u performansama zahvaljujući novom čipsetu. Poboljšano je iskustvo paralelnih korištenja servisa i aplikacija, a na novim telefonima moći ćete da odgovorite na poruku, bez prekidanja videa kojeg gledate.

Ekrani su i inače veliki Samsung adut, a i na novoj verziji očekujte impresivni izgled.

Sa predstavljanja na kongresu

Novi Samsung će vam omogućiti da šaljete i prilagođene emodžije koji oponašaju vas i vaše prijatelje. Moći ćete da napravite čak 18 vrsta svog emodžija koje ćete koristiti u Facebook-ovom Messengeru i na Whats App-u.

Telefoni su inače otporni na vodu i prašinu, a sa njima ćete zaboraviti na loše fotografije napravljene u mraku. Novi Galaxy modeli donijeće vam briljantne fotografije u bilo koje doba dana. Takođe, i fotografije u pokretu kojeispadaju mutne postaće prošlost.

Predstavnici Samsunga kazali su na kongresu da nije samo kamera prednost nove Galaxy serije. Novi modeli imaju i novi Samsungov snažni procesor, očekuje se i poboljšani rad baterije i brže punjenje.

Send this to a friend