Telefoni

Potvrđeno: Prvi savitljivi Samsung Galaxy stiže do kraja godine

foto: Twitter

Nakon godina glasina i praznih priča vezanih uz savitljivi pametni telfon, Samsung je konačno ‘klimnuo glavom’ i potvrdio dolazak futurističkog uređaja – i to do kraja godine.

Ovo je potvrdio sam direktor mobilnog odjeljenja Dj Koh rekavši da će revolucionarni uređaj biti predstavljen krajem godine, dok će prvi primjerci stići u ruke kupaca tokom 2019.

Koh je, tim rečeno, naglasio da će kompanija uređaj predstaviti tokom Samsung Developer konferencije koja će se u San Francisku održati ovog decembra.

Podsjetimo, Samsung je već nekoliko puta potvrdio da radi na prototipu uređaja savitljivog ekrana kojem su obožavatelji nadjenuli ime Samsung Galaxy X, ali ovo je prvi put da smo dobili konkretno vrijeme njegovog izlaska – i to iz usta šefa Samsungovog odjeljenja za mobilne uređaje.

Koh je informaciju o novom uređaju najavio tokom razgovora sa CNBC-jem te usput naglasio da će ‘telefon moći da se koristi i kada je savijen, ali kada odlučite da surfujete internetom, moraćete da ga ‘otklopite’.

Svaki uređaj, funkcija i inovacija treba da nose neku vrstu smislene poruke našim kupcima, što znači da kada telefon jednom dođe u ruke kupca, njemu ili njoj će biti kristalno jasno zašto smo mi u Samsungu odlučili da proizvedemo ovakav uređaj’.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend