Telefoni

Prestižna iPhone 11 serija od petka u prodaji!

Korisnici kompanije MTEL će od danas moći da na sajtu kompanije: www.mtel.me rezervišu najnovije Apple-ove mobilne uređaje iz prestižne serije iPhone 11: iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max.

Početak prodaje i prva isporuka novih fenomenalnih modela Apple uređaja planirani su od petka, 25. oktobra.

Novu iPhone 11 seriju karakterišu napredne performanse, kao što su trostruka kamera koja se prvi put javlja na nekom Apple-ovom uređaju. Modeli iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju jednu više u odnosu na model iPhone 11 – po tri kamere.

Posebna prednost je treća kamera, koja omogućava dodatno zumiranje i dizajnirana je za fotografisanje portreta. Sve tri kamere imaju po 12 megapiksela i podržavaju veliki broj naprednih funkcija. Izdavajamo pametni HDR mod i noćni režim fotografije, funkciju koja se automatski uključuje za fotografisanje pri slabom osvjetljenju. Samim tim, boje izgledaju prirodnije i nema potrebe za aktivacijom blica.

Svi modeli imaju unaprijeđene aplikacije za obradu fotografije i videa, uz mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji. Kvalitet baterije je značajno poboljšan, baterija modela 11 Pro Max traje pet sati duže u odnosu na model XS Max.

Pored navedenih inovativnih opcija, nove modele karakteriše brzo punjenje i još napredniji operativni sistem.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Božo
Gost
Božo

Ajfon najbolji, odma cu da odem da ga kupim ako bude moglo na rate

Podgorica
Gost
Podgorica

Smeće od telefona

sssss
Gost
sssss

toliko zelja a samo dva bubrega

Stevan
Gost
Stevan

Sve su rekli samo nisu ono glavno cijenu

Blok V
Gost
Blok V

Ko kupi ajfon treba da zna da ako se skvasi i ako piše sa je vodootporan da mu ne važi garancija. I da će mu se smijati kad ga donese u prestavništbo ili na mjesto gdije je kupljen. I onda kažu, jeste da pričamo sa je vodootporan ali nismo rekli da dajemo garanciju ako se skvasi

Cheese
Gost
Cheese

Dobar je smartphone, ali za te pare komotno Huawei Mate 30 Pro ili Galaxy Note 10 ili 10+…Jos kad im se skine ban 1-og Novembra, i opet ce bit dostupan Google servis na Huawei smartphone-ima, sto reci? Brutalni su! I vrijede svaki cent.

Send this to a friend